Ador Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Ador 2 Cytuj
Ador Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 Teraz, Kemusi napisał: Epic..w graciarni? ...a gdzie w salonie? Cytuj
Sobek82 Napisano 29 Stycznia 2020 Napisano 29 Stycznia 2020 czas wrócić do typowego HT z amorkiem i przełaja z barankiem wleci Epixon na przód Cytuj
erzurum Napisano 29 Stycznia 2020 Napisano 29 Stycznia 2020 34 minuty temu, Sobek82 napisał: Pozdrowersoon hej Marcin, dlaczego niszczysz tą wspaniałą przestrzeń i obijasz wszystko nudną płytą G-Ka? To już nie będzie ten klimat. Cytuj
niuti Napisano 29 Stycznia 2020 Napisano 29 Stycznia 2020 43 minuty temu, erzurum napisał: hej Marcin, dlaczego niszczysz tą wspaniałą przestrzeń i obijasz wszystko nudną płytą G-Ka? To już nie będzie ten klimat. Dokładnie, gdzie ta rozpierducha co była zawsze :(. Koniec epoki ? Cytuj
Sobek82 Napisano 30 Stycznia 2020 Napisano 30 Stycznia 2020 Rzeźba w poniemieckiej kupie to wyzwanie, ściany z białej cegły stawiane przez dziadka, jakieś tynki betonowe rzucone na czerwoną cegłę, osypujący się sufit, zbyt dużo zabawy, mam setki darmowych desek z rozbierania palet to szkielet pod G-Ka jak znalazł, będzie czysto i schludnie oraz nudnie PS, pomieszczenie to jest zarezerwowane w przyszłości jako pokój dla psa, ala hotel. W stodole gdzie stoi ciągnik będzie prawilne miejsce dla rowerów. Pozdrower 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 31 Stycznia 2020 Napisano 31 Stycznia 2020 W dniu 29.01.2020 o 15:44, niuti napisał: Dokładnie, gdzie ta rozpierducha co była zawsze :(. Koniec epoki ? Epoka się skończyła jak pod koniec sierpnia córa na świat przyszła. Cytuj
niuti Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 ee tam u mnie nr 2 , rok temu i jeszcze wierzę w wolny czas i kręcenie Cytuj
Komandor_Zoltron Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Idąc z duchem wątku - moje dwa rumaki:) 3 Cytuj
Gość Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Chrystusie królu Polski ! Napisz coś więcej o GT (historia jegosz ,ten po prawo) ...oczywiście , serdecznie proszę. Cytuj
Komandor_Zoltron Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Teraz, Kemusi napisał: Chrystusie królu Polski ! Napisz coś więcej o GT (historia jegosz ,ten po prawo) ...oczywiście , serdecznie proszę. Yyy, ale co konkretnie mam napisać?:) Cytuj
Gość Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 @Sobek82 ..oczywiście.. chętnie zapoznam szczegóły ,też.. @Komandor_Zoltron.. specyfikacja i data zakupu..ważne czy był nowy w momencie nabycia... tylko nie pisz ,że dostałeś na komunię i nie wiesz co to..Pozdr Cytuj
Komandor_Zoltron Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) 36 minut temu, Kemusi napisał: @Sobek82 ..oczywiście.. chętnie zapoznam szczegóły ,też.. @Komandor_Zoltron.. specyfikacja i data zakupu..ważne czy był nowy w momencie nabycia... tylko nie pisz ,że dostałeś na komunię i nie wiesz co to..Pozdr I-Drive 5 4.0 Kupiony w 2007 roku oczywiście jako nówka. Specyfikacja dokładnie fabryczna bo jedyne co w nim zmieniłem to pedały na platformowe Deity oraz wiadomo - opony. Reszta łącznie z napędem (a nawet łańcuchem) jest taka jak przy wyjeździe ze sklepu. Jestem świrem jeśli chodzi o dbanie o rzeczy, więc nie ma nawet rysek, a jedynie kilka drobnych otarć od linek. Jako ciekawostka - na znaczku GT na główce ramy jest jeszcze fabryczna nieoderwana folia - załączam na fotce:) Zawieszenie I-drive to bajka, ale o tym chyba nie trzeba przekonywać Miał być do jazdy po górach, ale rozmaite koleje losu sprawiły, że był eksploatowany głównie na krótkie wypady po lasach. Na dłuższe używam Avalanche'a:) Edytowane 9 Lutego 2020 przez Komandor_Zoltron Cytuj
Gość Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Bardzo dziękuję za odpowiedź , byłem przekonany ,że jest starszy...(2004) Z czasem ,to może być „biały kruk”, pozdrawiam . Cytuj
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2020 Napisano 10 Lutego 2020 Dzieje się w sprawie bladej pomarańczy, stare, drogie owijki jako podkład i wycięta dętunia na wierzch. Kółka z Pika podeprą ramiak. Wleci kaseta 11-40 9s, sunRace, przyrzutka deore 9s, łoraz blat NW42T Pozdrower 1 Cytuj
Komandor_Zoltron Napisano 10 Lutego 2020 Napisano 10 Lutego 2020 8 godzin temu, Kemusi napisał: Bardzo dziękuję za odpowiedź , byłem przekonany ,że jest starszy...(2004) Z czasem ,to może być „biały kruk”, pozdrawiam . O to akurat nie wiedziałem, że mój potencjalnie kwalifikuje się pod tę kategorię. Cytuj
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2020 Napisano 16 Lutego 2020 W oczekiwaniu na ópgrade, mleko zalane w przednim kole. postrower 4 Cytuj
Janu_sz Napisano 17 Lutego 2020 Napisano 17 Lutego 2020 W dniu 27.09.2019 o 02:09, Sobek82 napisał: Pozkotower He,hE dopiero ogarniam wpisy z końca 2019. Koteł mega, widać po umaszczeniu, że rasowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi