Ador Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Ador 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Epic..w graciarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Teraz, Kemusi napisał: Epic..w graciarni? ...a gdzie w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Pozdrowersoon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Urwał mu łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 czas wrócić do typowego HT z amorkiem i przełaja z barankiem wleci Epixon na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 34 minuty temu, Sobek82 napisał: Pozdrowersoon hej Marcin, dlaczego niszczysz tą wspaniałą przestrzeń i obijasz wszystko nudną płytą G-Ka? To już nie będzie ten klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 43 minuty temu, erzurum napisał: hej Marcin, dlaczego niszczysz tą wspaniałą przestrzeń i obijasz wszystko nudną płytą G-Ka? To już nie będzie ten klimat. Dokładnie, gdzie ta rozpierducha co była zawsze :(. Koniec epoki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Rzeźba w poniemieckiej kupie to wyzwanie, ściany z białej cegły stawiane przez dziadka, jakieś tynki betonowe rzucone na czerwoną cegłę, osypujący się sufit, zbyt dużo zabawy, mam setki darmowych desek z rozbierania palet to szkielet pod G-Ka jak znalazł, będzie czysto i schludnie oraz nudnie PS, pomieszczenie to jest zarezerwowane w przyszłości jako pokój dla psa, ala hotel. W stodole gdzie stoi ciągnik będzie prawilne miejsce dla rowerów. Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 W dniu 29.01.2020 o 15:44, niuti napisał: Dokładnie, gdzie ta rozpierducha co była zawsze :(. Koniec epoki ? Epoka się skończyła jak pod koniec sierpnia córa na świat przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 ee tam u mnie nr 2 , rok temu i jeszcze wierzę w wolny czas i kręcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor_Zoltron Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Idąc z duchem wątku - moje dwa rumaki:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Chrystusie królu Polski ! Napisz coś więcej o GT (historia jegosz ,ten po prawo) ...oczywiście , serdecznie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor_Zoltron Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Teraz, Kemusi napisał: Chrystusie królu Polski ! Napisz coś więcej o GT (historia jegosz ,ten po prawo) ...oczywiście , serdecznie proszę. Yyy, ale co konkretnie mam napisać?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Ten po lewej to też GT chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 @Sobek82 ..oczywiście.. chętnie zapoznam szczegóły ,też.. @Komandor_Zoltron.. specyfikacja i data zakupu..ważne czy był nowy w momencie nabycia... tylko nie pisz ,że dostałeś na komunię i nie wiesz co to..Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor_Zoltron Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) 36 minut temu, Kemusi napisał: @Sobek82 ..oczywiście.. chętnie zapoznam szczegóły ,też.. @Komandor_Zoltron.. specyfikacja i data zakupu..ważne czy był nowy w momencie nabycia... tylko nie pisz ,że dostałeś na komunię i nie wiesz co to..Pozdr I-Drive 5 4.0 Kupiony w 2007 roku oczywiście jako nówka. Specyfikacja dokładnie fabryczna bo jedyne co w nim zmieniłem to pedały na platformowe Deity oraz wiadomo - opony. Reszta łącznie z napędem (a nawet łańcuchem) jest taka jak przy wyjeździe ze sklepu. Jestem świrem jeśli chodzi o dbanie o rzeczy, więc nie ma nawet rysek, a jedynie kilka drobnych otarć od linek. Jako ciekawostka - na znaczku GT na główce ramy jest jeszcze fabryczna nieoderwana folia - załączam na fotce:) Zawieszenie I-drive to bajka, ale o tym chyba nie trzeba przekonywać Miał być do jazdy po górach, ale rozmaite koleje losu sprawiły, że był eksploatowany głównie na krótkie wypady po lasach. Na dłuższe używam Avalanche'a:) Edytowane 9 Lutego 2020 przez Komandor_Zoltron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Bardzo dziękuję za odpowiedź , byłem przekonany ,że jest starszy...(2004) Z czasem ,to może być „biały kruk”, pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dzieje się w sprawie bladej pomarańczy, stare, drogie owijki jako podkład i wycięta dętunia na wierzch. Kółka z Pika podeprą ramiak. Wleci kaseta 11-40 9s, sunRace, przyrzutka deore 9s, łoraz blat NW42T Pozdrower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor_Zoltron Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 8 godzin temu, Kemusi napisał: Bardzo dziękuję za odpowiedź , byłem przekonany ,że jest starszy...(2004) Z czasem ,to może być „biały kruk”, pozdrawiam . O to akurat nie wiedziałem, że mój potencjalnie kwalifikuje się pod tę kategorię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W oczekiwaniu na ópgrade, mleko zalane w przednim kole. postrower 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 W dniu 27.09.2019 o 02:09, Sobek82 napisał: Pozkotower He,hE dopiero ogarniam wpisy z końca 2019. Koteł mega, widać po umaszczeniu, że rasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 A dziś jego święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi