Gość Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Za trzy dni w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 za miesiąc w karkonosze Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 ..u mnie to już zrobiło się..jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 A mi w końcu udało się zamontować fotelik do roweru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Kanciapa w hotelu Pozdrower 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 15 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ownatorek Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Czyścioszek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 A jak go ubierzesz w te koszule to jeszcze i elegant będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ownatorek Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 W dniu 17.07.2019 o 15:33, Sansei6 napisał: A jak go ubierzesz w te koszule to jeszcze i elegant będzie Dokładnie...Tylko nie wiem która wybrać NBP ,ITD Czy SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Wybiła miesięcznica prawież od ostatniego mego wpisu, na stopniach lidlowskie krafty Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 @Sobek82 Vermont Ipa od Wrężela - poważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 W dniu 17.07.2019 o 14:56, ownatorek napisał: Czyścioszek A mnie zaintrygowało to co jest w tle. Na początku pomyślałem że to magazyn jakiegoś sklepu, ale nie pasowało mi że segregacja jest wykonana w mało precyzyjny sposób. Pracujesz w jakimś magazynie ubrań dla pracowników Państwowych? Zawsze miałem słabość do pudełek wypełnionych fajnymi rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Wakacyjny bałagan, posiałem pompkę i mam trzy flaki... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ownatorek Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 40 minut temu, skom25 napisał: A mnie zaintrygowało to co jest w tle. Na początku pomyślałem że to magazyn jakiegoś sklepu, ale nie pasowało mi że segregacja jest wykonana w mało precyzyjny sposób. Pracujesz w jakimś magazynie ubrań dla pracowników Państwowych? Zawsze miałem słabość do pudełek wypełnionych fajnymi rzeczami Jest to nasze zaplecze działu handlowego służb mundurowych ... oj są tam ciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Dawno nic nie pisałem. Dopiero znalazłem chwilę czasu na krótki komentarz. A oto i moje bestie A tak z innej beczki mam pytanie. Czy ktoś wie czy forum wróci na Taptalka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Co za porządek i ład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Wow nowy warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Wysprzątałem zaledwie jeden kąt z kilkuset metrów do sprzątnięcia. i nadprogramowo 2,5 roku pierworodny Oraz One Day Zosia Pozdrower 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Września 2019 Udostępnij Napisano 3 Września 2019 pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Powitoł Zdjęcie umieszczam ze wstydem, bo przełom sierpnia/września a u mnie Roman zaległ na strychu [/img] ale do tematu się nadaje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Myślałem że go sprzedałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Dwie sprawy za jednym zdjęciem. Kanciapa rowerowa oraz nowa podsiodlowka u szosy. Całkiem pomiestna. W 29 bidon alumunium. Od zefala. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 6 Września 2019 Udostępnij Napisano 6 Września 2019 Powitoł 11 godzin temu, Sobek82 napisał: Myślałem że go sprzedałeś No weź się... tfutfutfu... Choć ostatnio tak często używam, że prawie jakbym go nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi