TheJW Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Właściwie jeszcze żadnych. Byłem na przeglądzie, zasygnalizowałem problem i prosiłem o zwrócenie uwagi na tylne koło (w sensie na naciąg szprych). Stwierdzono, że koło jest ok, chociaż "nie jest najwyżej jakości". Na pewno nie sprawdzali tensometrem, bo nawet powietrze z opony nie było spuszczane. W wolnej chwili podjadę do serwisu w którym pracowałem i poproszę o tensometr, podzielę się wynikami tego sprawdzianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Godzinę temu, TheJW napisał: Stwierdzono, że koło jest ok, chociaż "nie jest najwyżej jakości". Jeśli na piaście nie ma luzu a koło się wygina tak że ociera o ramę, to naciąg szprych musiałby być tak słaby, że palcami byś to wyczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Z cyklu ile tam jest rowerów upchanych? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 (edytowane) Namówiłeś mnie na cykl Pięć i ulaj noga Edytowane 17 Marca 2019 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 17 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Zawalone pięterko, żeby zrobić to zdjęcie musiałem wejść na koło od ciągnika, przejść na stojącą dalej w pionie rolkę papy nawierzchniowej, z niej wdrapać się na oparte o różne graty stare drzwi, na drzwiach trzymając się słupa podporowego obrócić się na nich o sto siedemdziesiąt cztery i trzy dziesiąte stopnia, włączyć aparat zawieszony na szyi zdejmując osłonę obiektywu chowając ją do kieszeni trzymając się słupa na niestabilnych drzwiach, po czym zleźć i udostępnić Wam Pierwsze zdjęcie nie oddawało problemu w całości dlatego wszedłem jeszcze na drabinę Pozdrower 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Godzinę temu, Sobek82 napisał: Pięć i ulaj noga Dokładnie, ale na jak małej przestrzeni, u Ciebie więcej miejsca to i rowerów więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 @Sobek82 widzę, żeś rowerowy otworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Konkretna rowerownia One chyba żyją własnym życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) Kurde nie ten dział... Edytowane 18 Marca 2019 przez abdesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 (edytowane) Aparat w mikrofalówce. Robiłem co mogłem. Mam nadzieję, że spełnia wymagania Edytowane 21 Marca 2019 przez Lumperator 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 A ja wrzucę dość ostre, bo mam dla Was dwie zagadki (pod zdjęciem). 1) Ile opon jest na zdjęciu? Dla ułatwienia - kółka kosiarki się nie liczą 2) Jakie zwierzęta mam w domu? Nagrodą będzie... ...satysfakcja z rozwiązania zagadki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Ja tam widzę sześć - cztery na kołach, dwie na regale. Inne się na tym forum nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Nie paczonc na zdjęcie widać pięć opon od żuka- sezonowe, przedwiośnie, cztery na kapletnych rowerach, dwie zwijane drutem szfalbe rocket league, od kosiarki to nawet nie może być bo to koła plasykowe, odlewane w wannie, może w misce czewronej kryje się jakaś, trudno powiedzieć, jak i szafki mogom coś przed sokolim wzrokiem kryć. Wonsz ogrodowy, zielony w swej nieskończoności tyż w ostateczności słurzyć morze za oponę w wersji slick marathon extreme. Zwierzynę jakom możesz posiadać na własność to kot, świnia śródlądowa, mysz domowa lub chomik,zważając na trociny które posiadasz, ziemniaki na kosiarce mogom sugerować posiadanie bez zezwolenia lekarza weterynarii świnię na rynek zachodni, dziura w gumoleum oznaczać może że posiadłeś też kozę. Pozdrowek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 @Sobek82 jesteś zwycięnscom. Serio. Dopiero po Twoim poście zauważyłem, że na kosiarce stoją ziemniaki. Opon na zdjęciu jest w sumie 16. A w trociny sra kot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Także tego Dzieckowóz gotowy na jeżdżenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Dążąc do idealnej sztywności i stalowości w rodzinie, z niekrytą radością pragnę oznajmić, że obecnie cała moja 4 osobowa rodzina już pedałuje. Dziedzic prawie 5 letni od zeszłego tygodnia też pedałuje na dwóch kołach, przedtem biegał tylko. Cała też rodzina na sztywno, większość na stalowo (oprócz ram moich dam). Fotografia poniżej, wykonana za pomocą nożyc do żywopłotu pokazuje całą Rambolbambolową stajnię. PS. Potrzebuje ktoś takiego sztućca bujanego jaki oparty o karton stoi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 interesująca się wydaje owa sygnalizacja regulująca wyjazd z tej zacisznej stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Sezon trwa, wszyscy obecni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Pozdrower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 A gdzie nowe siodełko ,bo nie wiżu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Jak się nie naprawia, to się opiera: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooted.manatee Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Jeszcze dwa dni i na Kaszuby. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Żenada, ktoś usną mujego komcia aPozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi