woojj Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 9 godzin temu, kazafaza napisał: Byłem wywołany przez forumowicza do pokazania obecnego stanu St.Antona...jest jak jest: może trzeba link poprawić- nic nie widać ;-(( literocyferki tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Standardowa Odpowiedź Admina nr 1: Dziwne, u mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 W trakcie konwersji stalowej ramy na węglową. Jak widać rama znajduje się na profesjonalnym "wieszaku rowerowym". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Kaza, wyłączyłem adblock'a ale i tak nie widzę pozdrower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 13 godzin temu, mistrzusek napisał: Jak widać rama znajduje się na profesjonalnym "wieszaku rowerowym". .....ukrzyżowałeś Ronina ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Trochę cierpienia dobrze pasuje do romantycznej wizji Ronina Już go zdjąłem i stoi na własnych kołach. Zamiast przeobrażać się w carbon, zbierał tylko węglowy pył na ramie. Nie wiem co poszło źle, gdzie popełniłem błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 W dniu 24.01.2019 o 10:49, kazafaza napisał: Standardowa Odpowiedź Admina nr 1: Dziwne, u mnie widać https://lh3.googleusercontent.com/Or46iLx2yCrE7sy_isjCzGiqSSRFF-OZN8LICnxeTKxj2WljJcwjt_poVwF-6qp0FSN3-l5JcKZc4lGYB_TvKBMnvsZADCavJCj2aeBGXQVYDeZHhi-d8QHLOxZmF8Tfo9aTn9itTmulTFijWSAKk6FQIEp_wQESPHTt6BB-29Gl-ziXoCVurTpAHF7tuHvGAIP6XPzYXWOc3baSppcrVoYojNJSmPu9SI5VDNJmwXS0-SRj3tO2PkmH7lR3GsYYie5rGME7JQWgMKWJO3F-SDZ4cel1Xa3wPKnslwPIWkmSZvyPV_VMe5wTlew8pa9bU_X7bY6KtQDkXj5J2DC0J089asTL4f6sH9PgG2p5NpcT4KQl_zOTg8HMM0SjnqIsO78cfazW0WQzvEmWIu8FFR_9VQ5Jliyfg-E1zv5xbes39JEt7vHHOo8B1reOkU36apylwCjhw8HTBEnoPXW6GKjJu0dtZX3Wqheymx4qJpu3PCuk7DOUpZZ4hQo2Ta1AUMD35H_EZX7qMc3eTIy74sYYBZtRkVhom8X6LoZGo8dM4WCiZ67oSLSyI-zzgHuL7UgrG2nozYXp-7vsvslnld2JynVWxlovznOjdHUQ6lgcibs9nyNIuj4f3Dj_N6gWGHD974GjWNgJUfMHaqiaEkqjYg=w727-h969-no-tmp.jpg To jest adres do zdjęcia, które wstawiłeś. A wszyscy poza zalogowanym "adminem" widzą je tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Musisz wejrzeć w to zdjęcie. W tle słychać pedałowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 (edytowane) @maklakiewicz: dziękuję przeserdecznie za Twój trud zobrazowania sytuacji Nie wiem o co truchta, wklejam nie pierwsze zdjęcie wciąż tym samym sposobem. Widocznie jest zbyt słabawe/zajedwabiste aby je powielać. Jakiś tam progres u St.Antona nastąpił więc (staram się) wrzucać dalej. A w torbie niespodzianka... Edytowane 25 Stycznia 2019 przez kazafaza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 To zdjęcie widzę, ale nie widzę poprzedniego tak samo jak @maklakiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Wziąłem Darwina na kwarantannę pod dach, bo się zbyt wywrotkuje na śniegolodzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 @artoor: Marathon Winter potrzeba Tobie. Świetna zabawa w momencie między uślizgiem a załapaniem przez kolce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Za duża szosa nie dawała mi spokoju, właściwie od momentu zakupu w Sierpniu. Tydzień temu zdecydowałem: kupuję Apex Set w prawidłowym rozmiarze Potem wrzucę zdjęcie na kołach Edytowane 27 Stycznia 2019 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wytrzymałem i środkiem nocnym go przehasałem. Dał radę, ja jakby mniej... Edytowane 1 Lutego 2019 przez kazafaza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 @kazafaza, zlituj się i nie wklejaj kodów szyfrowych tylko zdjęcie . Użyj jakiegoś narzędzia, np.: https://postimages.org/ https://zapodaj.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 NIE MA LITOŚCI Dziwne, bo jedni widzą a inni niezabardzo Może faktycznie wyemigruję na jakąś zapodajkę... Wklejam z Guglowych Zdjęć, tak gwoli ścisłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 teraz wystarczy dodać pliki w oknie podczas pisania wiadomości i masz przynajmniej pewność że zostanie , bo z tych narzędzi potrafią po latach znikać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) @kazafaza "guglowe" zdjęcia nie będą widoczne na "na zewnątrz", dopóki nie dodasz ich do albumu udostępnionego publicznie. Opcja "pokaż obraz" i skopiowanie linku niestety w tym przypadku nie działa. Edytowane 1 Lutego 2019 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Przedziwna sprawa gdy raz jedni widzą a inni wcale, podejrzewam spisek wielkiego brata gugla do spółki z wujem forum Miło mi być Trolem Strony Osiemdziesiątej Trzeciej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Jak bosmany siem przwłacały to nikt nie dzwaniał do służeb Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Dopiero niedawno odkryłem tę cudną galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) Pieprznik pierwsza klasa. To Twój osobisty, Rambolubambolu? Edytowane 3 Lutego 2019 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Zaje...sty temat;) Jaram się jak wół trawą:) zaraz wygrzebie i ja jakieś foto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Już prawie jeździ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi