rambolbambol Napisano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 @Sobek82 Piękna bożonarodzeniowa instalacja. Jest tu wszystko począwszy od prastarych padów od konsol aż po kask os środka pokryty grzybicą. Doceniam akcent świąteczny pod postacią kota Garfielda i butelkę napoju marki "Orange". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 ja tam dostrzegłem izotonik z kasztelańskiej piwniczki wielce skuteczny w walce z wypalonymi mięśniami zarówno na rowerze jak i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Przedstawiam państwu: au.THOR ro.NIN TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Godzinę temu, rambolbambol napisał: au.THOR ro.NIN TM no no no.....obsmakowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 W skali metacritic daję temu ulepowi całe 40 pkt, głównie za frontalny atak epilepsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 au.THOR ro.NIN TM już obsmakowany. Zwrotne bydle niebywale. Wejście w zakręty wymaga bardziej instynktu niż pracy kierownicą. Rozmiar 54 na 182cm pasuje idealnie. Potrzebuję się trochę pobawić z krótszym mostkiem, bo 80mm to za daleko jak dla mnie. Chce ktoś kupić mostek 80mm 7 stopni z logiem Giant? Co do frontowego cyklotronu laserowego (Mitas Gripper), to docelowo taki sam też trafi na tył. Tak w ogóle to jedna z lepszych opon, jakie miałem okazję ujeżdżać. Ciężka, ale bardzo przyczepna i wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 U mnie w speed ride'ach były paski odblaskowe, ale zerwałem je bo okazało się że są naklejone i w miejscu łączenia poderwałem skalpelem i zdjąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 No nie da się ukryć że Ronin Authorowi się udał ;-) Jeździ to to rewelacyjnie. Rasowy szutrowiec....nie retro adaptacja. Byłem zachwycony jak miałem Ronina pod sobą. Wersja po tuningach z carbo-widłem i lekkimi kołami wymiatała.....szok. Nie jest to wszystkomający wszędołaz, ale rasowa grawelka z romantyczo-turystycznym sznytem. Taki wariat który da się kochać od pierwszego przekręcenia korbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Pierwsza randka i już pcha się do łóżka... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Widzę będzie brany na baranka od tyłu Na poddaszu 97,8% randek kończy się happy end'em Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Co dwa Pussy to nie jeden. Choć czerwona przehulana byndzie następnymi świętamy. WSZYchnego dobrego, oby się Wam XXery nie chowały zbytnio po wnętrzach a wew zdrowiu i humorze dopisywały na szlakach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 W dniu 29.12.2018 o 22:37, TheJW napisał: Pierwsza randka i już pcha się do łóżka... Co jak co, ale Scott to robił ładne rowery. Wrzucisz zdjęcie od boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 @skom25 tutaj jest jedno, razem z moim drugim rumakiem, niestety spieprzone kolory, bo telefon nie radzi sobie przy tak pomalowanych ścianach: A z profilu jest w...profilu -> https://www.forumrowerowe.org/garage/ve/garage/vehicle/8562-scott-scale-rc-900-team/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Ładny, bardzo czysty wygląd bez zbędnych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Jestem minimalistą. Mam teraz dylemat, jaki kolor chwytów ESI założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Jak podpasujesz idealnie to bierz w kolorze ramy. Jak nie, to czarne. Tutaj Emily i chwyty w kolorze ramy Edytowane 1 Stycznia 2019 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 No właśnie kurczę nie ma takiego koloru. Są żółte, ale nie fluo, nie pasują zupełnie. Fluo ma Accent, ale te nie odpowiadają mi w dotyku. Rozważam jeszcze szare (z tym, że są bardzo jasne) i czerwone (ale w praktyce okażą się pewnie bardziej różowe). A Emily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Czerwone będą wyglądały tragicznie, zaufaj mi, nie masz nic z czym by współgrały Jak już to próbuj złamać czymś żółto czarną kolorystykę. Najłatwiej zrobić to montując koszyki w innym kolorze i do tego chwyty, tyle że koszyki już masz. Problem jest taki, że nawet czarne w przypadku ESI nie są czarne tylko ciemno szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Kolory nie są moją mocną stroną...chociaż z wykształcenia jestem grafikiem. Wezmę chyba te czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Każdy się chwali to i ja, a co mi tam Jakby ktoś niedowidział to na dole szosa, na górze MTB Dodatkowo obydwa rowery są owinięte folią stretch w taki sposób Po co? Bo co roku rozkładam rowery do ostatniej śrubki, wszystko myje i składam na nowo A że w tam gdzie stoją rowery zawsze ukruszy się trochę tynku i poleci kurzu, to staram się zabezpieczyć całość jak mogę. No i ten powiew czystego sprzętu na wiosnę jest bezcenny PS: Szosa jest na sprzedaż w dobrej cenie gdyby ktoś był zainteresowany. Praktycznie nowa, kupiłem zły rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 HaHaHaHaHa… i jeszcze HaHaHa A mi się wydawało że jestem pedantem P.S. Zdjęcie nieaktualne, Cannona zastąpił Staszek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 @Waza ładna kompozycja. Wczesne rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) @Waza Canyon mega zarąbisty. Najładniejsze malowanie. Zazdroszczę ;-) Edytowane 15 Stycznia 2019 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Byłem wywołany przez forumowicza do pokazania obecnego stanu St.Antona...jest jak jest: Edytowane 1 Lutego 2019 przez kazafaza ...bo nie było widać. Ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Zakaz wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi