Yassey Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Sobek masz własne Oko Saurona w garażowni :p? Szacuken! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 W dniu 1.02.2018 o 19:29, 100lar3k napisał: Czy może ktoś mi napisać czy dobrze założyłem blat na korbie. Nie masz jakiegoś znacznika na blacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Dzięki za podpowiedź. Tak znalazłem nawet wszedłem na stronę Banlessa i sprawdziłem. Ufff... dobrze zamontowałem tą zębatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Dodaj błotniki i masz najbrzydszy rower w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 W mieście musi wyglądać komicznie, mocowanie tylnego błotnika umieść nad obejmą sztycy, będzie lepiej linia grała. Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Moja stajnia/warsztat/melina. Po lewej włoska ( ) po prawej niemiecka bryka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Dywan to Ty szanuj, wypierz, wysusz i powieś na ścianie Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Za ten dywan to Mama mi już eksmisją grozi Edytowane 11 Lutego 2018 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 4 godziny temu, Sobek82 napisał: Dywan to Ty ... powieś na ścianie Takie rzeczy tylko w Rosji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Mały burdel w 2,5 m2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Jedno ze zdjęć do artykułu "jak nie sprzedawać roweru" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 (edytowane) Jakiż jestem wzruszony. Wiosna idzie i tak pięknymi fotografiami obrodziła. Wycieram zasmarkany w uniesieniu nos w rękaw najlepszej swojej koszuli. Nasz naczelny fotograf Sobek82 nie pozwolił wątkowi zapaść się w niebyt. Co więcej umieścił tak urokliwą panoramę swojej legendarnej kanciapy, że postanowiłem wydrukować ją na swoim papierze toaletowym i myśleć, jakże to pięknie bywa u co po niektórych. Wooyek ... takich fotografii braknie na twoim blogu. Oddają prawdziwą istotę rowerowania. Ogół i detal gryzą się pomiędzy kompozycją tejże fotografii. Dętki niedbale porozrzucane w tle, to tylko sprytne odwrócenie uwagi od stojaka i pompki z Lidla. Niby taki znany bloger, wielka osobowość w świecie enduro a jednak o duszy bliższej każdego z nas. Ot swój chłop! Też używa dętek a nie tylko mleka. Plakuje tapicerkę swojego auta, po którym Niemiec płakał, jak Polak licznik cofał. Jeśli trzeba, to położy gładź w łazience. maczet190399 jednak szarpnął mnie za serce najmocniej. Idea podziałów i warstw wśród rowerów. Rower-alfa (któryż to?) i jego stado. Pozwólcie, że nie opiszę tego obrazu bardziej, ale słowa topią się w gardle. Oddaję się kontemplacji tejże kompozycji, pozwalając aby czas wkoło płynął. Popuściłem tylko z deka... Edytowane 19 Lutego 2018 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 48 minut temu, rambolbambol napisał: Wooyek ... takich fotografii braknie na twoim blogu. Oddają prawdziwą istotę rowerowania. Ogół i detal gryzą się pomiędzy kompozycją tejże fotografii. Dętki niedbale porozrzucane w tle, to tylko sprytne odwrócenie uwagi od stojaka i pompki z Lidla. Niby taki znany bloger, wielka osobowość w świecie enduro a jednak o duszy bliższej każdego z nas. Ot swój chłop! Też używa dętek a nie tylko mleka. Plakuje tapicerkę swojego auta, po którym Niemiec płakał, jak Polak licznik cofał. Jeśli trzeba, to położy gładź w łazience. Disclaimer: dętki leżą niedbale, bo są od lat nieużywane - tubeless only! A Plak to jeden z moich ulubionych kosmetyków rowerowych A żeby nie było, że zaśmiecam ten jakże szacowny wątek, to wrzucę jeszcze jedno - choć niestety nie do końca w konwencji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 No i to już nie twój garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Nie ma w regulaminie, że przestrzeń zamknięta musi być moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Czy przestrzeń zamknięta musi być własna... hmm? Skonsultuję to z naczelnym organem decyzyjnym podkomitetu do spraw eksportu roślin dyniowatych. Były wcześniej nieścisłości, czy "wiata" to przestrzeń zamknięta czy otwarta. Na wszelki wypadek obywatela, który zadał to pytanie wysłaliśmy na obowiązkowe przyuczenie do Państwowego Gospodarstwa Rolnego w Kiejkutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 @ maczet Na bogato. Na razie doliczyłem się 3 siodeł WTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Trzy moje, 2x24 cale dla dzieci, 1x miejski gazelle żony, 2x 26 cali znalezione na śmietniku w stanie jak nowe. Jeszcze jeden nowy jedzie z Hiszpanii. Trzeba będzie zrobić porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Marin po montażu kilku akcesoriów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Mam 3 rowery, to je powrzucam. Scenerie różne, 2 w chacie, 1 w robocie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 2 godziny temu, teraw napisał: Jeśli to co za rowerem to na użytek pracowników to daj namiary na firmę , wyśle im swoje CV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Niestety to tylko towar do wykładania na półki. Firma to stacja orlenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branza Napisano 8 Marca 2018 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Świeży nabytek, jeszcze nie śmigany 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Mocno archiwalne, koza stara jak węgiel. https://naforum.zapodaj.net/c36c2a783b5f.jpg.html][/url] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi