Sobek82 Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 promocja była?pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 (edytowane) Moje rowery. Pierwszy raz je pokazuję w takim świetle. Edytowane 25 Listopada 2017 przez zukikiziu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Meister sztyk kiziumiziu Niewiela widać ale som tam pewnikiem rowery.Żebym nie zapomniał że mam rower Pozdrower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Żebym nie zapomniał że mam rower A pod spodem centrum dowodzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Nie, to nowa idea trenażera. Siedzisz na fotelu z piwem w garści, patrzysz na wiszący na ścianie rower, odtwarzając na laptopie miejsca, w które teoretycznie mógłbyś go zabrać, gdybyś nie miał akurat czegoś lepszego do roboty : )) @no1 - ładny ten stojak na słuchawki w kształcie roweru Edytowane 30 Listopada 2017 przez PawelGR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 hoho niezła piwnica ( ͡° ͜ʖ ͡°) @no1 - ładny ten stojak na słuchawki w kształcie roweru Praktyczność przede wszystkim! Dobrze, że czas mi szybko leci. Patrzę na rower, patrzę za okno ehhh. Tyle planów na 2018... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 "Ciurma" znajomego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Drzewo do pieca, płytę na ścianę, półki porobić ogarnąć z kumplem to i Ty będziesz miał gdzie bajka postawić odwiedzając ziomka, a i piwerkiem pod strzechą się stukniecie pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Więc ostatnio zmieliło mi przerzutkę w moim Kyoso. Chcąc nie chcąc stałem się posiadaczem jednobiega. Nie warto ramy naprawiać, poza tym nowa [używana] rama wczoraj do mnie dotarła. Więc sprawa wygląda tak Próbowałem wyprostować hak ale otwór pod przerzutkę jest jajowaty wiec dałem sobie spokój I teraz Kyoso prezentuje się tak Przełożenie to 32/18 na zębatce 16 nie byłem w stanie łańcucha porządnie naciągnąć a 13 na tyle może być za twarde dla mnie. Jak na razie jestem w miarę zadowolony z rezultatu. Pomimo ograniczeń takiego napędu. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez 100lar3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Witam, ostatecznie, lub może jeszcze nie, bo cykloza postępuje i jeszcze coś może z czasem się zmieni, ale ogólnie moja zgraja rowerków stary rower Delta, na shimano SIS który miał suport do wymiany, założyłem neco na maszynówkach, jeździ nim moja mamuśka, jej starczy do lasu itp, dalej mój stary ale dobry alu MTB Trek na Deore Lx, oraz szoska Sirocco Mistral alu-carbon na Dura ace 7700, Sirocco to taki holenderki brand, mają nawet stronkę swoją i przyzwoite wozidła robią, a w tle kawałek starego Peugeot'a z wajchami na ramie na mieszaninie osprzętu rx100 i exage, ehh, tyle lat na nim jeździłem i poszedł w odstawkę, bo lepsze jest wrogiem dobrego, a dziś jeszcze z niego wyjąłem dętkę, bo do Mistrala mi potrzebna była... No i standardowy bajzel w piwnicy, jak się ciągle coś rzeźbi:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Powitł Takie "wewnątrz na zewnątrz" Balkon, ale balustrada podmurowana Wstyd napisać: zaległ na balkonie, po jeździe, ubłocony Trzeba się zebrać i zrobić zimową konserwację... Edytowane 18 Grudnia 2017 przez porcelanowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Coś w świątecznym klimacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 (edytowane) @porcelanowy - no, człowieku, dawno nie było tak ortodoksyjnie i surowo pięknego zdjęcia w tym zdominowanym przez piwniczne ujęcia wątku. Jak zrobisz konserwację i prawomyślne ujęcie, to szlag trafi klimat. Zdjęcie zrobione sitkiem do makaronu jest po prostu piękne i ponadczasowe : ) Efekt jest taki, jakbyś zostawił na parapecie kamerę otworkową, a po kilku latach sobie o niej przypomniał i wywołał negatyw : )) Majstersztyk Edytowane 19 Grudnia 2017 przez PawelGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Dwie fotografie, dwa i pół roweru: pół 29er pół 29plus pół 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 36 minut temu, rambolbambol napisał: pół 29plus cóż tam za laciek + jest.....???? bo niedowidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Innova Gravity Vidar to się zwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 napisał byś coś na jej temat w odpowiednim wątku ....jaką ma szerokość na twoich obręczach....(jaka szerokość obręczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Oj tam, oj tam. Zanabyłem ją od kolegi forumowego Macieja 'zeddead' z Wrocławia. Wczoraj dopiero obułem ją na swoją obrączkę 25mm wew. Mierząc na balonie ma równo 70mm. Z klockami nawet 72mm. Ładny balonik okrągły wyszedł. Sporo większa od Shwalbe Racing Ralph 2.35. Naskrobię więcej, jak dobrze ją ujeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Pozdrower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 @Sobek82 nie ciągnie cie aby zrobić renowację temu Ursusowi , bidny tak łypie tymi ślepiami że aż mi go żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 O, i to jest panie dobry znak Meblościanka gienka w dobrym stanie, różowy przełaj do renowacji, gitara hendrixa, podbitka do wiaty budowanej tej wiosny, pajęczyny i kable zasilające portal do innego wymiaru. Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 klub emeryta, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 No to i ja się troszku pochwalę. Csepel Dostał w końcu amortyzator A stary widelec poszedł w tą ramę: ale żeby nie było to jeszcze zdjęcie prawie gotowego wozidła. No i ostatnia sprawa bo nie jestem pewien na 100 procent. Czy może ktoś mi napisać czy dobrze założyłem blat na korbie. To moje pierwsze jajko więc... i I to tyle ode mnie. Rower prawie gotowy. Do kupienia zostało siodełko i pedały. Do nawinięcia owijka na kierownicę ale to dopiero jak będę pewien, że klamki mam w odpowiedniej pozycji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Pozdrower 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi