MikeSkywalker Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Ale że nawet pustych butelek nie ma? Jestem zawiedziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Może to zasługa ustawy o wychowaniu w trzeźwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Ja to widzę inaczej. Jeden kop i Peak wyląduje w najlepszym wypadku na ziemi. Drugi rower też za stabilnie nie stoi. Małe dzieci są zadziwiająco mobilne i silne. Do tego mają wrodzoną skłonność do ulegania wypadkom i niszczenia przedmiotów. Więc niech się raczej cieszy, że rowery są w całości i dziecko zdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Jedni widzą inni dramatyzują, ot cała filo Zofia życia poczętego, żeby przewrócić któryś z rowerów to ja musiał bym się wysilić, co dopiero taki mały szkrab Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Zacytuję/sparafrazuję: "Panie doktorze, ja tylko na moment go/ją zostawiłem. Ja bym tego roweru nie przewrócił. To była chwila. Nie wiem jak to możliwe, że on się przewrócił." Za mało dzieci znasz i ich nie doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Jak podrośnie to zacznie przewracać, w ten czas ma ponad 4 miechy i jest mu ciężko się samemu przewrócić Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Takie dzieci właśnie najczęściej spadają z pralki na głowę... wystarczy moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 @sobek82 Fajny mały zawodnik. Widać po szelmowskim uśmiechu, że będzie rozrabiaka jak podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Ciekawe czy utrzyma artystyczną tradycję Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Jutro maraton pseudo MTB, przyszykowałem Pika na sztywno Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Jakie ciśnienie masz w oponach w sztywnym Peak'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Na maraton dopompowałem i jechałem, z przodu 2,5 z tyłu 2,7 bara.pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Normalnie gorzej niż z psem. Samo się nie wyprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Moja dziupla Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Grunt to odpowiednie towarzystwo w pracy (ciekawe czy ktoś zgadnie do czego służy ta miejscówka) . Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Chyba ma to związek z hydrotechniką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Dla mnie też pierwsze skojarzenie to stacja uzdatniania wody. Ale taka praca jest fajna, można bez obaw jeździć do niej najdroższym rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Fajnie wiedzieć, że na jakichś ogarniętych stanowiskach są też osoby, które mają jakieś hobby i aktywnie spędzają czas. A nie tylko te takie grube, nie do końca rozgarnięte majstry, które ciągle mówią bardzo sexistowskie i zboczone "dowcipy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Nie wiem na ile ogarnięte jest to miejsce ale korzystając z okazji wrzucę archiwalne zdjęcie (bo Wtyczki już nie mam).Kto zgadnie gdzie zaparkowałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Weterynarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Może ta kastra i paleta jest myląca, ale dla ułatwienia dodam że miesiące wakacyjne to tu najspokojniejszy okres, bo studentów prawie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Wygrywam konkurs ( chyba ) Gabinet pielęgniarki szkolnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Prędzej laboratorium na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Mamy zwycięzcę Nawiązując do tego co pisał @@Borsuczy, nie tylko "biedni" studenci dojeżdżają rowerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Jesteś pielęgniarką w szkole? Doklejasz sobie włosy i wkładasz melony pod koszulkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi