Sobek82 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 screenshot tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jak chcesz robic zdjecie to nie pij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Były już tu zdjęcia bardziej rozmazane Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 (edytowane) Nie jesteś prekursorem takiej miejscówki , @@misiojedzie jako pierwszy pokazał fotkę w "waniennej" scenerii ale widzę , że u ciebie to już wieloletnia tradycja. Ale kwiatki zaiste oczo######ne Ja chciałem tylko przypomnieć że myłem rower w wannie dosłownie kilka razy, może 2-3 z powodu wyjątkowo złej pogody kiedy potrzebowałem z jakiś powodów mieć czysty sprzęt "na już". Minister zdrowia ostrzega że mycie roweru w wannie poważnie szkodzi na nerwy osobom w Twoim otoczeniu Normalnie myję na balkonie, wcześniej wodą z miednicy a ostatnio takim spryskiwaczem do kwiatków z napędem manualnym ciśnienie wystarczające żeby oderwało się błoto itp. korzystam póki mam jeszcze niewyremontowany balkon. pewnie nieprędko do tego dojdzie, ale później zostaje mi już chyba tylko karcher na myjni albo wanna Edytowane 31 Maja 2017 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Ale taki nadmiar światła słonecznego, blasku bijącego po oczach i świeżego powietrza to kwalifikuje się do zgłoszenia do moderacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Odwieczne pytanie czy wiata i balkon to bardziej wewnątrz czy na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 pewnie na zewnątrz to " teren poza pionowym rzutem fundamentów budynku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 (edytowane) rower znajduje się na terenie budynku więc się liczy btw @Sobek82 widzę że też praktykujesz zestaw dwóch okocimów, zielonego i czarnego Edytowane 31 Maja 2017 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Pozbierałem kapsle z podłogi windows print screenPozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Powrót do przełajki od Gienka. DayOne Decade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Nie do końca kopiując KazęFazę Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 (edytowane) @@kazafaza zabłysną czystszym lustrem ale ty "prezesie" uchwyciłeś bardziej poprawnego politycznie osobnika Edytowane 20 Czerwca 2017 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 ...sznamyśli kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Szraczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 (edytowane) ...sznamyśli kota? Ma się rozumieć , czyż nie widać podobieństwa Patrzeć tylko jak "służby" Sobkowi wjazd na stodołę zrobią Edytowane 20 Czerwca 2017 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Dziwki, koty, samoloty :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Suszarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 Ilość przerzutek równa liczbie rowerów. Essa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurczakNorris Napisano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Mam przyjemność zaprezentować Wam mojego nowego starego Peak'a Nieśmiało podejrzewam że być może jest to jedyny Peak 26' z sztywnym widelcem na forum, oraz jeden z niewielu rowerów z nowym sztywnym widelcem Accent Waga z Race King 2.2 to około 10,2 kg, jak się "wjeżdzę" w sztywniaka to wtedy założę Rubena Zefyros 2.1 i waga powinna spać minimalnie poniżej 10 kg Dziwne uczucie kiedy przód roweru jest lżejszy niż tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 (edytowane) Witam, oto moje wozidła: Góral retro na pełnej grupie Deore LX aluminiowy kupiony w szperaku za 160 PLN, oraz retro szosa którą niedawno szlajałem się po Kołobrzegu na osprzęcie Exage oraz rx100, składak na cr-mo, ale jeździ, ostatnio nie zdążyłem ominąć krateru na jezdni, dostałem po nadgarstkach kierownicą aż zabolały łapy, rowerek nawet centry nie złapał zresztą w obu roweruch działa wszystko jak w zegarku Oba rowerki dzielnie mi służą w uprawianiu mojej pasji rowerowej, przewaga jest po stronie szosy, ale pomału choć systematycznie procentowy udział MTB w moich jazdach wzrasta Edytowane 13 Lipca 2017 przez freak78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Zabrałem go ze sobą do pracy jak bus był pusty, z myślą że wieczorem po pracy pośmigam, stał w piwnicy cały tydzień, ja wracałem z roboty po 22 h i dziś wrócił do dom z zerowym przebiegiem, brudny jeszcze po Bydgoszczy Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi