Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sobek załóż nowy temat 
"Sobek i jego Ulepy, Piki i cały inny szajs" 
i tam ładuj wszystko co tam ci w głowie siedzi bo zasrałeś wszystkie galerie swoimi dziełami 

• Mod Team
Napisano

Widzę ze niektórym umknęła Rambolbambolowska idea bez ideowości owego tematu. No cóż ale ta cześć wszechświata rządzi się swoimi prawami i albo się stosujemy albo się stosujemy.

Napisano

Cz tery dnie minęły jak jeden dzień, albo pada lub wieje, wyjechadź spokojny nie mogem, to teściowej stolik do kuchni polowej ustrzelił ja, bajki wyschły do cna, wykorzystał głośnik stary i wiadro, w niedziele amraton mdb ;)  7°C i deszcz.

IMG_20170422_240209616_1.jpgscreen capture toolcertificity.com

Na deser stary z żukiem, bo tak go zwiemy z lubą.

IMG_20170419_080459411_1.jpgadult image hostingcertificity.com

Pozdrower  ;)

Napisano (edytowane)
Ulepiłem (uwielbiam te słowo ;) )drążek do podciągania i z drabinką do likwidacji brzucha ;)

Takimi ćwiczeniami brzucha się nie zrzuci, tylko wzmocni jego mięśnie które dalej będą przykryte tłuszczem ;) Tu potrzebny jest sport aerobowy, czyli np. rower :thumbsup:

Edytowane przez Pidzej
Napisano

Ludzi pewnie zainteresuje dekiel /boiler [ ;} ] z Jacka Danielsa pod traktorem, ale mnie bardziej to czerwona Hilti podobna pilarka.

Napisano

Pidzej nie aerobami a miską robi się 6pack ;)

Możliwe, to by wyjaśniało dlaczego ciągle go nie mam ;)

A co do tematu: zaiste, piękna komnata :)