Yassey Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Dla informacji gdziekolwiek wewnątrz-obiektowo 07.03.2017. 18:34 zostałem Tatą Wielkie gratulacje!! A jak już śmiecimy w tym wątku to też się pochwalę, bo 5 godzin i 40 minut po Tobie również zostałem tatą, tych dwóch chłopaczków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkadaemiaStolarstwa Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 @Sobek82 @Yassey Gratulacje!! Ja nadal czekam :I, córcia ma chyba punktualność po matce bo ponad tydzień po terminie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Wielkie gratulacje!! A jak już śmiecimy w tym wątku to też się pochwalę, bo 5 godzin i 40 minut po Tobie również zostałem tatą, tych dwóch chłopaczków ! Masz dwa nowe XXery Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 @rithien powiedz coś więcej na temat roweru, bo mnie zaintrygował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 @rithien powiedz coś więcej na temat roweru, bo mnie zaintrygował. Van nicholas - tuareg, szczegółowy opis mam w garażu. Jestem w trakcie przecierki wełna stalowa co by się błyszczał jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 (edytowane) Właściwie wszystko jasne. Rower świeci, wręcz błyszczy ponieważ stoi nieopodal wiatraka, który eksterminuje każdy fraktal kurzu zarówno z ramy jak i pobliskiego monitora. Dyskretne, a jednak czytelne logo "Onza", nawiązujące do tradycji szacownych rowerów trialowych tejże marki, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienia zagracony pokój w intrygujący tor przeszkód. Elementem zdecydowanie tajemniczym, nienachalnie dominującym w kadrze jest pompka, której imię może żartobliwie nawiązywać do rzeczywistego imienia właściciela śliwkowego dresu, zaś celowe umiejscowienie na osi błądzącego po pokoju wzroku słowa "blow", znaczącego tyleż co podmuch, może sugerować chęć uporządkowania pewnych osobistych spraw, do których nawiązaniem staje się owa, pogrążona w chaosie przestrzeń. edit: Przepraszam najmocniej. Chyba tylko późna pora może tłumaczyć brak paraleli między pompką z werbalną deklaracją "blow", a niepozorną, choć czytelną obecnością wiatraczka na osi tejże pompki. Zdecydowanie męski pierwiastek obecny w podłużnej formie pompki kontrastujący z miękką, kobiecą formą wiatraczka przywodzi na myśl uniwersum yin i yang jako przyczyny powstania wszelkich pozostałych form, w tym roweru. Edytowane 15 Marca 2017 przez PawelGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Paweł weź dziś na noc połowę dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 @PawelGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 (edytowane) @Sobek82 Nie mogę. Psychiatra mi zakazał : ) Edytowane 15 Marca 2017 przez PawelGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator. Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Mao tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 upload pics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 No , no ,pięterko jak ta lala - materacyk w pogotowiu - ale gwóźdź programu to ta sokowirówka Zelmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Padła mowa o baranach i pikach, ja żem baran i zakupiłem kilkoro pierdół coby barana w piku obudzić później przenieść a grunt przełajowy kończąc na grawelowym furioussie adult image upload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ciężko bedzie image hosting over 10mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) @Sobek82 Niech cię szlag! Przez ciebie nie mogłem spać. Na potęgę posępnego czerepu, jaki piękny monstercross się z Peaka wyrysował. Ten wideł, ta kiera... miód się leje. Wpakuj tam z powrotem tłuste opony, żeby mu bardziej monsterowego, niż crossowego charakteru nadać. Towarzysze, właśnie jesteśmy świadkami powstawania historii. Edytowane 24 Marca 2017 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 No i podręczniki do historii będzie trza zaktualizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Będą z niego ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Jeszcze te owijki pierwej raz ogarnąć trza i będziem w raju. imagehosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Więc 25.03 kończem 35 wiosen, pijan jestem i nie w stanie ale coś tam upatyraczyłem screen capimage hosting more than 5mbimgurlupload a gifimage upload no limitfree picture uploadimage uploadimage rupost image onlinespecjalnie dla Rambola żem te tłuste kapcie wkleił, lecz 48T na przód nie da rady, więc wstawiłem korbę 42 SLX, jutro/dziś jazda testow i jakaś fotka na codziennie jedno zdjęcie siem pojawi.pozdrower dla kumatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wszystkeigo najlepsiejszego Menelaosie :] butle upsidedown miszczoskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrVoodoo Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Przedstawiam profesjonalny stojak serwisowy. Z rowerem żeby nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dałeś mi panie concept na stojak, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Przedstawiam profesjonalny stojak serwisowy. Geniusz zawsze tkwił w prostocie, a taki stojak jeszcze grzeje w zimowe dni :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi