PawelGR Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) @Sobek82 Rozumiem, że Armani to celowa prowokacja artystyczna. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, ze to nowy wymiar jakże współczesnej metkologii. Sprowokowany wizytówką wzrok błądzi bezradnie po stolarskim wnętrzu w poszukiwaniu markowego punktu odniesienia i jedyny w pełni funkcjonalny konkret, na jaki trafia, to rower. Rower dominujący i górujący nad pozostałymi, obecnymi w tej samej przestrzeni rowerami, ponieważ to Armani. Metafora może niezbyt subtelna, za to jakże intymna : )) Ciekawy eksperyment socjologiczny - epicki wątek i podpięte pod niego forum o tematyce ogólno rowerowej. Edytowane 23 Lutego 2017 przez PawelGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Monotematyki ciąg dalszy free photo hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Przewrotna fotografia. Zaiste przewrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 @@Sobek82 ilość "pojemników" po "złocistym płynie" świadczy o rzetelnie przeprowadzonej konserwacji/naprawie sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Zakupiłem z oeliksa przełajka Trochę wstyd, mój pierwszy kontakt i rower z barankiem.Plus dla tego kto mi powie coś więcej o ramie bo wujek gogluś nie wie. Rama to Villiger Calgary.upload a gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Mnie to wygląda raczej na klasycznego trekkinga z dołożonym barankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Przełaj to taki trochę półdziki, ale ujeżdżony koń. Twój to rower taki bardziej nosorożec z siodłem. A patrząc na rurki, to nawet śmiem twierdzić, że dobrze odżywiony nosorożec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 http://www.produkte24.com/cy/villiger-fahrrad-2712/ może tu coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 po demobilizacjiscreen capture windows 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 (edytowane) Zdjąłem pajęczyny z M :] Edytowane 4 Marca 2017 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mat Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Miejsce, gdzie żona nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 @@bartnik, to nie jest biketrim, tez Velomann ale bikestar racja, co nie zmienia faktu , że mam taki sam, i że sobie chwalę ... a nazwa? piep...ć nazwę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) Pytanie do dobrych ludzi. Wsadził ktoś kiedyś barana na Peaka? Nie chodzi mi o to że baran jedzie na Peaku, bo tego to pełno pewnie jest, ale Peaka z baranem? Taki koncept: Rama Accent Peak 29, do tego widelec krótki typu Mosso czy innszy a na sterowniu drop bar albo baran? Czy z Peaka można by monstercrossa ugotować? Edytowane 9 Marca 2017 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Taki koncept: Rama Accent Peak 29, do tego widelec krótki typu Mosso czy innszy a na sterowniu drop bar albo baran? Czy z Peaka można by monstercrossa ugotować? Zorganizuj mi budżet na baranka i klamki to zrobie heheh ...w sumie korci mnie to od pewnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) mnie też oraz byś potrzebował hamulce mechaniczne. Górna rura pozioma pójdzie do poziomuAle myślę by kupić Accenta Furious'a- ramę, tyle że nie ma go w żadnym sklepie w cenie 750 zł a na Velo jest za 900 zł Edytowane 9 Marca 2017 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) mnie też Ale ty potencjał masz (dawca/biorca): po demobilizacji screen capture windows 7 Nocka w twojej zacnej komnacie , zgrzewka Saisona i "PeakoBaranek" gotowy. Edytowane 9 Marca 2017 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Ale myślę by kupić Accenta Furious'a- ramę, tyle że nie ma go w żadnym sklepie w cenie 750 zł a na Velo jest za 900 Velo też ich nie ma .Pisałem do nich i podobno w połowie kwietnia mają być.Wtedy pewnie w sklepach też się pojawi,i pewnie trochę taniej.Też na nią czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 mnie też oraz byś potrzebował hamulce mechaniczne. Górna rura pozioma pójdzie do poziomu Ale myślę by kupić Accenta Furious'a- ramę, tyle że nie ma go w żadnym sklepie w cenie 750 zł a na Velo jest za 900 zł Albo klamki hydrauliczne ... Tez czekam na Furiousa. Bedzie w kwietniu w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Każdy chce Furious'a Może jeszcze pomarańczowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Niebieski albo pomarańczowy...biorę co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) Ja srebrnego będę brał. Planuję przeszczepić osprzęt z villiger'a, kupić ramę, zaciski tarczowe mech., koła na center lock i sztycę pod 31,6, co wyniesie mnie kolo 2k Edytowane 9 Marca 2017 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Dziwi mnie ze żadnego tematu nie ma o Furiousa skoro wiele osób chce kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Dla informacji gdziekolwiek wewnątrz-obiektowo 07.03.2017. 18:34 zostałem Tatą pic host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 zostałem Tatą Gratulacje W końcu zrobiłeś coś co ma ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi