gtb Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 @@Abermon poza zaciekami na śmietniku i kilkoma śladami na wręcz sterylnej podłodze fotka prawie kompletnie nie wpisuje się w kanon tego tematu. Popatrz wyżej na dzieło kolegi @@ThyLight to jest majstersztyk. Następnym razem bardziej się przyłóż - rzuć jakieś gacie , postaw gumofilce i dzieło od razu nabierze wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piechu03 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 W końcu się odważyłem i odkręciłem boczne kółka.[emoji12] Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 @@piechu03, jaki ten Kross ma amortyzator? Do tej pory myślałem, że amortyzatory przynajmniej średnie mają już tylko mocowanie pod zacisk tarczowy, a tu widzę pivoty pod v brejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piechu03 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 @Borsuczy To rst blaze z 2014 Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 @@piechu03, sztyca półmetrowa? Rama może pęknąć. Nie wystarczy boczne kółeczka odkręcać, czasem trzeba ramę na większą zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Ja pierwszy raz w tym temacie, ale postaram się sromotą nie pohańbić. Ziarna mało, bo robione porządnym kalkulatorem liczącym sinusy i tangensy, a żarówka grożąc spod sufitu, że "OSRAM" dobrze kadr doświetliła. Od razu wyjaśniam, że nie koczują tu bezdomni, a kto bystry doliczy się 6 rowerów o łącznej wartości jednego klasy średnio-niższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piechu03 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 @MikeSkywalker Na tym zdjęciu rower jest świeżo po złożeniu jeszcze nic nie ustawione. Rama jest moim rozmiarze. Sztyca ma 350mm więc trochę mniej niż pół metra.[emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 @@Yassey,powiem krótko - piękny bajzel i piękny debiut. Ciężko będzie Ci to powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtecki Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Chaos, ale do wiosny opanuję Ktoś mi wytłumaczy jak wrzucać zdjęcia ? Jak blondynce... Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Wojtecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W oknie wpisywania postu masz pod uśmieszkiem taki obrazek. Po kliknięciu na niego pojawia się pole właściwości grafiki, do którego należy wkleić adres www zdjęcia które wcześniej należy wrzucić na jakiś hosting. Polecam flickr, photobucket i założenie konta to zdjęcie nie wygaśnie po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulasss Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Chętnie dowiedziałbym się jak przeciętny Kowalski wraca po odwiezieniu samochodu do mechanika. Ja nie znam innego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Takie tam z budowy (nowy pracownik bał się kradzieży swojego "ścieżkowca") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 To u nas w mieście jakieś ciasne te kibelki stawiają, bo też w takowym próbowałem zaparkować Skandal! A jak można trzymać rower w takim wnętrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 He he , coś mi świtało , że już kiedyś widziałem fotkę bajka w toitoice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 IMG_0680a.jpgChaos, ale do wiosny opanuję Ktoś mi wytłumaczy jak wrzucać zdjęcia ? Jak blondynce... piękny b...del ciężko ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Przygotowania do testów...[emoji6] Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Na tym stojaku to można by chyba motocykle wieszać I plus za gumo(nie)filce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Hehe...no na stojak nie narzekam Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Na tym stojaku to można by chyba motocykle wieszać I plus za gumo(nie)filce. mam akurat taki sam to biketrim i na pewno do motocykla za delikatny ale do roweru wyśmienity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 @@bartnik, to nie jest biketrim, tez Velomann ale bikestar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkadaemiaStolarstwa Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 (edytowane) Mini mancave niecałe 2x3metra azylu I w mieszkanku , bo przecierz szosa jest kobietą i nie mam serca trzymać na zimnie. Edytowane 3 Lutego 2017 przez AkadaemiaStolarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Mancave'a można by było ogarnąć 2x3 to sporo miejsca, porobić wokół półki, ledy, odmalować i piknie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkadaemiaStolarstwa Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Mancave'a można by było ogarnąć 2x3 to sporo miejsca, porobić wokół półki, ledy, odmalować i piknie będzie. To już jest po odpicowaniu , to piwnica w bloku z lat 60-70tych. Położeniu płytek, dorobieniu światła, wstawienia regału, zaklejeniu dziur w ścianach, odmalowaniu. . Jak znajdę to wrzucę foty z przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Ale jak ładnie ściana wygładzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi