yakuza79 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A ęduro to ja jeżdżę tym:Na pohybel wielkim kichom ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 1 er? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Najlepsiejsza maszyneria, piękne stalu fele, piękne bezdętki, szerokie i przyczepne. Widzicie stosunek korby do całości, to zapier....nicza a nie pyta sie czy może. Generalnie bardzo zwrotna maszyna, choć lubi przód podnieść jak się depnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 online photo storagefree upload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A ęduro to ja jeżdżę tym: Na pohybel wielkim kichom ! Siodło masz niebylejakie w tym ęduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 @Puklus Jakie to ma kąty? Mam wrażenie że kolega anarchy (ten od stali) byłby wniebowzięty widząc taki niski suport. Piękna maszyna, chociaż ja bym przyciął lekko sterówkę, bo strasznie wyprostowana pozycja musi wychodzić. @Sobek82 Cokolwiek bym napisał, to nie jestem w stanie słowami oddać siły przekazy tego pięknego dyptyku fotograficznego. Niemniej jednak wymaga to powiedzenia czegoś. Użyję więc słów mistrza Sapkowskiego: "ma lat blisko czterdzieści, wygląda na trzydzieści, wyobraża sobie, że ma dwadzieścia a postępuje jakby miał dziesięć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Oj Panie , przeliczylem się. Mamy tutaj zawodowców Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 ishi@Ale jak to? W tylnym rzędzie Cię posadzili? Oj nie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Jakie to ma kąty? Łoo Panie, kąty ma jakie sobie tylko zapragniesz, ostre, rozwarte, przyległe, wierzchołkowe, proste, krzywe ... Pitagoras płakał jak sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Dynda tak sobie... Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez talento259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 @talento259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 To już historia 2011r. i pierwszy "poważny" rower (poważny, bo z kasetą i ahead-em ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Poza przerzutką z problemami (bo łańcuch nienaciągnięty) nic ciekawego tu nie ma Ani kalosza. Ani klapka Kubota Ani starych skarpet. Ani jakichkolwiek szumów flar czy innych elementów artystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Teraz lepiej? Co prawda roweru tylko pół ale są brudne majty i 20 letni komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) hej, zdięcie chyba pasuje do tematu, poza tym jest zrobione suszarką do włosów Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez .jestemJAKmotyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 @@Pidzej, Wyśmienicie! @@.jestemJAKmotyl, Wpasowałeś się idealnie: jest fotel na biurku, jest jakaś flaszyna, jest przepita w puszce i jakaś perfuma żeby zabić odór % w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) [...]Ani klapka Kubota[...] W sąsiednim wątku "[bikepacking] Podróże na rowerze" już nas dawno wyprzedzili pod względem ilości klapek Kubota i nie Kubota Chłopaki potrafią wczuć sie w czyjeś buty. Zresztą sami zobaczcie: http://www.forumrowerowe.org/topic/190408-bikepacking-podroze-na-rowerze/page-60?do=findComment&comment=1881170 http://www.forumrowerowe.org/topic/190408-bikepacking-podroze-na-rowerze/page-60?do=findComment&comment=1881215 http://www.forumrowerowe.org/topic/190408-bikepacking-podroze-na-rowerze/page-60?do=findComment&comment=1882855 http://www.forumrowerowe.org/topic/190408-bikepacking-podroze-na-rowerze/page-60?do=findComment&comment=1883116 http://www.forumrowerowe.org/topic/190408-bikepacking-podroze-na-rowerze/page-60?do=findComment&comment=1883145 Nie będe owijał w bawełnę, więc pozwolę sobie na mini-galerię, dla tych, co to lubią popatrzeć na klapki ... wczuwając się. ... mmm te delikatnie widoczne halluksy ... tak, pokaż mi jak wsypujesz w tę skarpetę zasypkę przeciwgrzybiczną ... BEZSPRZECZNIE! ... ktoś mi powie, gdzie ja posiałem chusteczki higieniczne? Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
recnet Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) !!! Ogłaszam konkurs na zdjęcie roweru w konfesjonale !!! Nagroda: Używana, czarna, stalowa sztyca o średnicy 25,4mm i długości 30cm. Do odebrania osobiście w Bydgoszczy. Reguły: Sztycę otrzymuje ten, kto pierwszy zamieści tu fotkę swojego roweru W konfesjonale. Konfesjonał ma być oryginalny. Żadne selfmejdy nie wchodzą w grę. Rower ma być W, a nie w pobliżu, w okolicy, oparty o konfesjonał. Nagroda pocieszenia - "chińska łatka do dętki": Dla tego kto pierwszy umieści zdjęcie roweru w karetce. Z racji tego, że rower służy mi do dźwigania, w temacie konfesjonału zapodaję kradzione zdjęcie ciężarowca. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez recnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ile można... A "mojego" rozmiaru gumy (dętki znaczy się) nie mają w sklepach oczywiście. Nic od ręki nie dostanę w sklepie Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 no to użyj łatki Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ani klapka Kubota Ile można... A "mojego" rozmiaru gumy (dętki znaczy się) nie mają w sklepach oczywiście. Nic od ręki nie dostanę w sklepie Moto jest i klapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Jedynie blaszany grzejnik zaburza kompozycję. Powinien być żeliwny, pokryty 5-6 warstwami pożółkłej ojelnej, z czarnym igielitowym pokrętłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 no to użyj łatki Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. No proste, że poszła latka, ale chciałbym mieć zapasową w torebce ;-) Jedynie blaszany grzejnik zaburza kompozycję. Powinien być żeliwny, pokryty 5-6 warstwami pożółkłej ojelnej, z czarnym igielitowym pokrętłem. O, zobacz tydzień temu właściciel mieszkania wymienił grzejnik, bo stary już przerdzewiał i troszkę z niego kapało :-P Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi