Ychu Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Kabel od licznika owiniety po goleni, żywe organizmy w postaci trawy. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 no nie powiedziałbym że ta trawa taka żywa jak dla mnie jest już sianem ale buty i kabel od licznika już jak najbardziej są żywe Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Jak jeść nie daje to tak jest Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Oprócz butów jest jeszcze pasek od kasku Co to za rama, Surge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 I dętka na półce. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 (edytowane) Mikeskywalker Tak to jest surge evo Jak dotad nikt nie zgadl zagadki. Podpowiedz Ten sport w ktorym sa 2 zywe elementy noe ma nic wspolnego z kolarstwem. Ten 2 element zywy nie jest czlowiekiem Na zdjeciu sa 3 elementy potrzebne do tego sportu Ten sport jest zdominowany obecnie przez dziewczyny na poziomie amator Ktos wie co to za sport i elementy? Edytowane 22 Maja 2016 przez BulletTime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Obstawiam jeździectwo konne , bo o ile mnie oczy nie mylą widać elementy siodła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Gtb Braaaawo!tak jezdziectwo . Teraz kto wychaczy 3 elementy niezbedne do jazdy konnej w wesji pro elo Podpowiedz- jesen element nie jest w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Takie tam z mojego centrum serwisowo-magazynowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKopara Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Nowy nabytek. Przebieg - 400 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Ej no! Jakość zdjęcia jest zbyt wysoka. To nie temat "pochwal się rowerkiem". No i co za porządek na podłodze? Rzuć tam trochę węgla i cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKopara Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 @@sephiroot, rower jest mój, tak więc post jak najbardziej pasuje do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Fajny krawat (ten fioletowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) @KarolKopara, czytaj.. ... oraz kilka sugestii, jakie fotografie można tu zamieszczać: Wykonane kalkulatorem, tosterem, pralką lub lokówką do włosów Przedstawiające rower (lub jego część) na tle meblościanek, armatury łazienowej, bałaganu w piwnicy Przedstawiające rower bez napędu, kierownicy, kół lub innych elementów kwalifikujących rower, jako zdatny do użytku Źle wykadrowane lub nieostre, pozwalające jednak wprawnemu oku rozpoznać rower na fotografii i popraw się Edytowane 27 Maja 2016 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Koza nr1, koza nr2 i stal. Czyli kozochstanll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Bez jakiejś specjalnej awangardy ale zachowując kompozycję wskazaną dla wątku Czy te dwa góralu służą tylko do rekreacyjnego wożenia się z córą? Rozważyłbym zmianę opon na jakieś węższe semislicki, będzie lżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 (edytowane) Dokladnie tak MikeSkywalker, jezdzimy rodzinnie i slolo takze Co do opon to taki rozmiar mi pasuje poniewaz moja waga tego wymaga hahahah(125 kila) az nie czuje jak mi sie rymuje... Mozliwa zmiana na lagodniejszy bieznik ale ogolnie nie nazekam. Pozd=rowery. Edytowane 31 Maja 2016 przez scoobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 (edytowane) Witam, a co tam, pochwalę się, oto mój zlepiony samodzielnie z różnych okazyjnie zdobytych części krążownik szos Może nawet pogromca szos i dziur na drogach oraz bruku, bo mimo że staroć, to jakoś się nie gną koła tylko czasem snejka złapie jak nie zdążę ominąć dziury, i sporo tysięcy już natłukłem wraz z kilkoma maratonami mam jeszcze trekkinga z wolnobiegiem do "rekreacyjnej" jazdy do lasu, ale szosa to szosa, jest od kilku lat głównym rowerem do śmigania gdzie się da, w lesie też jeździła nie raz piach nie piach, błoto, trekkinga mam od niedawna, to szosa od lasu trochę odetchnie Parametry: Kiera alu, koła 36 szprych rigda alu z oponkami Kontender, korba Shimano 105 Biopace 52-42 alu, z tym że Biopace przekręciłem i teraz jest w położeniu zbliżonym do Rotora, piasty i przerzutki z serii Shimano Exage, no i kaseta HG 7 rzędów 28-11 Rama na mufach cr-mo z wajchami na ramie, siodło płaskie chińskie ale wygodne na długie dystanse, hamulce alu U-brake, znam każdą śrubkę i kulkę w tym rowerze, wyregulowany jest i hula aż miło Aha, no i noski, ale w noskach już dawno się nauczyłem jeździć, zapięte bez luzów są całkiem efektywne, no i ta szosa ma właśnie mieć ten klimat oldschool, nic nowoczesnego ma tam nie być no, jest tylko licznik lidl i lampki led, bo to też potrzebne, ale nic więcej Najgorszy parametr to waga, bo i tak na szosę to jest ciężki rower na dzisiejsze standardy, jakieś ponad 11 kg waży Edytowane 31 Maja 2016 przez freak78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 O jednym z tych rowerów muszę trochę napisać, bo jest zaiste potworny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Zdjęcie z klasą, jak przystało na Ojca Założyciela Wprawdzie nie grzeszy szumem i poziomem nieostrości ale myślę że to zabieg poniekąd celowy i pozwalający wyróżnić wszystkie elementy: - czyhające na nieostrożnych gości pręty od fotelika dla dziecka - pudełka po monitorze i drukarce skrywające jakieś skarby - worek na makulaturę zgodny z wymogami tzw. ustawy śmieciowej - pojazdy dla narybku pedałującego (i biegającego) - przyczepkę i wózek dziecięcy - rower koloru białego z jedynym-słusznym-widelcem - suszarkę na bieliznę również koloru białego ze złożonym ręcznikiem czy innym śliniakiem udającym powieszone obok siebie skarpety Na pierwszym planie z zachowaniem przestrzeni należnej specjalnemu gościowi on. Romet. Z odblaskowym slickiem z tyłu i kostką z przodu. Z kierownicą jaskółkąRóżowym błotniczkiem. I stopką. Zaiste ciekawa konstrukcja choć może jest tam postawiony dla zmyłki a chodzi o zupełnie innego potwora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Mike, jak przystało na prawdziwego jedi, nick nie umknęło twojemu szkiełku i oku. - suszarkę na bieliznę również koloru białego ze złożonym ręcznikiem czy innym śliniakiem udającym powieszone obok siebie skarpety Obawiam się, że prawda jest o wiele bardziej mroczna. To nie są trzy skarpety, tylko wkładki wielorazowe do pieluch, które wiszą tuż obok. A potworny rower to ŻonojazdTM na bazie Romet Orkan 3.0. Żona nalegała na mieszczucha, ale w toku ewolicji ten pojazd okazał się spełniaćw 130% jej potrzeby. Waży niecałe 13kg i jedzie absolutnie po wszystkim. Co w nim zostało zmienione, żeby go upotwornić: kierownica na mieszczuchową,bo miał być mieszczuch a takiego roweru bym nie zniósł. napęd z 3x8 na 1x8 36/11-34 z dolnym napinaczem DIY i zebatką NWZ super tanią przerzutką Acera działa to niesamowicie dobrze. Małżonka nie potrafiła jakoś ogarnąć działania przedniej przerzutki i zawsze jechała na tym samym biegu, teraz ładnie zmienia biegi, kiedy potrzeba. koła Bontrager oryginalne z Trek Cobia opona tył Kenda cośtam 38c i opona przód Racing Ralph EVO 29x2.35 na beztętceTeraz małżonka nie boi się jechać przez piasek, spokojnie podjeżdża pod każdy krawężnik i nie zatrzymuje się przed takimi przeszkodami jak np szyszka na drodze w lesie. Szerokościowo przednie koło jest o 4 cm wyższe i o 2,5 cm szersze niż tylne. fotel-kanapa Selle Royal pochodzący z Romet Turing 2 stopka musiała być ... nie wiem czemu a błotniczek różowy to moja prowokacja, bo żona na trąbkę różową się nie zgodziła Edytowane 10 Czerwca 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ciągle pada więc kupiłem gta V picture sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Znam ten ból dotyczący ciasnego pokoju służącego za garaż - trzeba tak ustawiać kierownice żeby nie przesłaniały telewizora i żeby jeszcze było miejsce do wyłożenia się na łóżku z padem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Na dwór trenować a nie komputery i internety a potem anemia i garb na plecach niezły komp i leci plus za butelkę z perły export w lewym dolnym rogu zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Takie tam na balkonie (tak trochę we wnętrz) u ukochanej. Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi