rambolbambol Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Rambolbambol's Trek CobiaTM 29x3.0/29x2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Chryste, czym to zdjecie robiles- kagankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nie Kanagkiem, tylko Kagańcem z naciągniętą światłoczułą skarpetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Wyzsza szkola..., nie doroslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 A ja mam coraz mniejsze przejście. Ale gdzieś rowery trzymać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Takiego patentu jeszcze nie widziałem Przy okazji ciekawa naklejka na widelcu "no shox" Edit: Zaraz - masz tam adapter do przedniego hamulca pozwalający wykorzystać otwór na błotnik i założyć tarcze? Jak to się spisuje? Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Edit: Zaraz - masz tam adapter do przedniego hamulca pozwalający wykorzystać otwór na błotnik i założyć tarcze? Jak to się spisuje? Jeśli to do mnie to nie bardzo wiem o co chodzi ? Proszę jaśniej bo ja niekumaty jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Nie mogę teraz znaleźć tego w google , ale były takie adaptery do tarcz do przodu gdzie była obejma zakładana na widelec (dookoła ramienia) a drugim punktem mocowania był otwór pod błotnik i to pozwalało założyć zacisk w systemie IS ale można też było dołożyć jeszcze adapter is-pm.Na ebay-u gdzieś to było , może ktoś kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Aaaaa... Już teraz wiem o co chodzi ale niestety muszę cię zasmucić bo widelec mam z mocowaniem oryginalnym pod tarczę. A wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Już wiem , to nie była opaska od adaptera tylko naklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 to najlepiej jakby stał gdzieś w szopie razem z gaciami na sznurku zgadza się, jeszcze konieczne ziarno o gramaturze przekraczającej wielkość pikseli to na suszarce to żarówka LED czy butelka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Tak się kończy zapominanie klucza do mieszkania Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Z pragnienia na pewno nie umrzesz [emoji6] Tapatalk i wszystko jasne[emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 I z głodu też, bo ogóreczki stoją na regale. Tylko trunek nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Centurion Tange Orange Normalnie aż czuję, jak mi rośnie broda na myśl o tym, że to pierwsza moja sensowna stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noculak Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Jest postęp w stosunku do zeszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Znowu mi rowerów w pokoju przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Tego wyżej nie przebijesz Choć kolekcja spoko Co to za accent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 @Ychu, to jest przełajowy Accent CX-ONE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Napisano wczoraj, 14:58 normalnie BLAIR WITCH PROJECT brrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Oto jedyny w swoim rodzaju sprzęt do naprawdę ciężkiego DeHa, koła 24" dla wiekszej sztywności, dodatkowe stabilizatory, i tłumiki magiczno-fejzerowe, sprawiają że prowadzi się jak żaden inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Takie bajery tam u Was mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 o kurde jaki sprzęt wypasiony "shut up and take my money" Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Zagadka=czy ktos sie dopatrzy kawalka sprzetu niezbednego do uprawiania sportu w ktorym sa 2 zywe elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djjaca Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Buty na ramie ☺ LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi