Mod Team adamos Napisano 22 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ja-Cię, ile drzewna! ____________________________ Zapraszam osobiście na degustację ("załącznik" też się skołuje ) , a i na drogę powrotną pełny słoiczek się znajdzie. Poprzedniego lata kręciłem przez Twoje rewiry. Kto wie, może i w tym roku się zdarzy. Na wszelki wypadek zostaw jeden słoiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) elkaziorro z każdym zdjęciem coraz lepiej. Widać nie myliłem się co do zimy, bo i drewna od..., dużo znaczy, i łopata do śniegu w pogotowiu. Mam tylko nadzieję że te opony maści wszelakiej to nie na opał przeznaczone Edytowane 22 Marca 2016 przez krzych0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ze swoimi zdjęciami w innych tematach bywam, ale że tam aż takiego poziomu nie ma, to postanowiłem spróbować i tu. Wiem, że wiele mi brakuje to najlepszych z tego wątku, ale obiecuję, że będę się starał. Ja z gór generalnie jestem, to i zima u mnie długo potrafi być, stąd takie zapasy opału. Poza tym ostatniej jesieni baba sprzedająca buraki na rynku powiedziała, że w 2016 lata nie będzie, to wolałem się zabezpieczyć. A opon nie palę. Będą założone do samochodu, ale póki co na zakup owego mnie nie stać, choć już co nieco kasy na wymarzonego wartburga mam i myślę, że tak za 7 lat zrobię z nich pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Dobrze widzę tam opony 13" do czikłaczenta lub innego porządnego samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) Dzisiaj czyszczenie bo trochę się upaprał Myślę że poziom ostrości i tło zdjęcia się nadają do tego działu Edytowane 23 Marca 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Dobrze widzę tam opony 13" do czikłaczenta lub innego porządnego samochodu? Dobre oko, są 13", ale są też i 12", po maluszku się ostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Myślę że poziom ostrości i tło zdjęcia się nadają do tego działu Ratują Cię hantle z jakiś śrub okrętowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Trochę za dużo światła na fotce jak na ten dział, ale przy przecieraniu żyrandola postanowiłem, że jednak ją wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Takie tam z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Próbowałem łapać ostrość na pralkę ale romek wlazł w kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 No,no dwie Franie i gustowna firanka , a Romek tak zdominował kolegę w głębi, że bidny aż się nakrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek883 Napisano 25 Marca 2016 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 gtb, te franie z tego co widzę nie stoją tam bez powodu, wg mnie jest to przydomowa bimbrownia są dwie beczułki są rurki korba też jest, w tej piwnicy na pewno jest pędzone, a firanka w celach zakamuflowania podziemnego interesu, romek zaś jest pojazdem zaopatrzeniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Mój to ten przy oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nie wiem skąd, ale coś mi w pokoju rowerów przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 jak jesteś już dorosły to tu masz pokazane jak powstają rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Odwiedziny dziadkowej szopy (już wiem po kim odziedziczyłem zamiłowanie do "porządku" warsztatowego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 czyżby w tle była pojedyncza alufelga od BMW, czy to dobrze wykonany kołpak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Czujne oko , oryginalny kołpak BMW . W tej graciarni są chyba wszystkie niekompletne kołpaki od każdego auta jakie dziadek posiadał - nawet od Warszawy . Niestety niczego ze swoich "skarbów" nie chce się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 mój Romek się pasie przy fikusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 To może i ja wstawię mojego rumaka, tylko nie wiem czy pasuje do tego tematu, bo z tego co widzę, to najlepiej jakby stał gdzieś w szopie razem z gaciami na sznurku No ale co tam, świeżo wyjęty z kartonu, rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 image upload no limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jakby nie rower i komp, to powiedzialbym, ze to melina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 @Sobek82 przestałeś jeździć z tabletem, czy nie potrzebujesz już deski do krojenia na wyjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Jak bym widział garaż mojego taty. Wszędzie walają się stare opony , dętki , koła i rozebrane rowery. Jak kiedyś tam będę i nie zapomnę to cyknę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi