Sobek82 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Piękne zdjęcie, trochę złomu do opylenia widzę, lodówka, telewizór i już będziesz miał wincyj miejsca i parę groszy na gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 a czemu tam piła w reklamówce wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Kolega wyżej mnie zainspirował i wlazłem na szybko do garażu uchylając bramę Będę dziś składał amortyzator do dupy, znaczy do kupy.Jutro sobota i ma być ładnie to się bujnę po lessie click image uploadpozdrover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Piękne zdjęcie, trochę złomu do opylenia widzę, lodówka, telewizór i już będziesz miał wincyj miejsca i parę groszy na gadżety A tu Cię zagnę bo to nie tylywizur a kosz do kosiarki. a czemu tam piła w reklamówce wisi? Bo jeszcze nówka sztuka i zapakowana co by się nie kurzyła. Jutro będą pewnie pierwsze testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 To i jak się pochwalę swoją norą (obowiązkowe ogórki i papryka w słoikach w zestawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Na półce widzę rohloff-a - dbasz o napęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Przywiązanie do marki od ponad 20 lat - staż większy niż z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Bo wziąłem go do busa how to print screen on pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ogórków nie ma , ale na uwagę zasługuje misterna pajęczyna przy suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 @@gtb, Ta siatka z biedry nie jedno pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Reklamówka z "Biedronki" to już nasz polski produkt narodowy https://www.google.pl/search?q=reklam%C3%B3wka+biedronka&biw=1366&bih=634&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiVoM6Fis_LAhUkQJoKHTwtD7EQ_AUIBigB Na powyższej fotce jest egzemplarz z pierwszej serii (bez strony www) - ANTYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Reklamówka z "Biedronki" to już nasz polski produkt narodowy Hehehe, padłem... __________________________________________________________________________________ obowiązkowe ogórki i papryka w słoikach w zestawie Po ile papryczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Po ile papryczka? Zapraszam osobiście na degustację ("załącznik" też się skołuje ) , a i na drogę powrotną pełny słoiczek się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Przywiązanie do marki od ponad 20 lat - staż większy niż z żoną A z kiedy masz ostatnią flaszynę? Bo po zmianie składu to już nie ten sam gęsty Rohloff. @@Sobek82, czym fotografowane? Workiem z cementem? Nie wiem czy rower nie gniewa się za transportowanie go w takich warunkach ale fotografia jak najbardziej zacna i warta publikacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Kolega wyżej mnie zainspirował i wlazłem na szybko do garażu uchylając bramę Będę dziś składał amortyzator do dupy, znaczy do kupy. Jutro sobota i ma być ładnie to się bujnę po lessie click image upload pozdrover Ja tu widzę nieśmiała próbę przejścia z kierownicy niejako płaskiej na okrągła ... sprytnie zagrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 A z kiedy masz ostatnią flaszynę? Bo po zmianie składu to już nie ten sam gęsty Rohloff. Stary poczciwy Rohloff Anno Domini 2014 . Właśnie mi się kończy i muszę kupić - zapewne ten nowy , "unijny". Zobaczymy co jest wart jak będzie rzeczywiście kiepski to (mimo wieloletniego stażu) wezmę rozwód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Złożony kilka dni temu do kupy. Udało się poniżej 10kg przy zachowaniu optymalnej wytrzymałości i sztywności poszczególnych komponentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 "Downhill" po schodach, w dodatku bez pedałów - wyższa forma robienia z klejnotów marmolady. A na końcu trasy gdyby było mało jeszcze łyżwy czekające na nieuchronny wypadek. Lubisz ostrą jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Wbrew pozorom klejnoty całe. Trening bez pedałów, na schodach z łyżwami daje zaisty efekt na maratonach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Dopiero co w sklepie byłem, po ziemniaki. A zdjęcie robione opróżnioną do połowy butelką Velkopopovickiego Kozela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Przykro mówić, ale powyższe zdjęcie zdecydowanie nie trzyma poziomu tego wątku. Jedynie ten węgiel w rogu trochę kolegę ratuje, chociaż przy tej ilości to chyba kolega zakłada, że zima potrwa do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Są ziemniaki jest poziom (chyba że worek przeważy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Zawsze jakoś tak podskórnie czułem, że rowery KTM na podzespołach XT i kołach DT nadają się idealnie do wieszania ziemniaków.[czemu nie cukinii?]Środowisko ładne, jest węgiel. A tak apropo to rower też czasem nie węgiel?Ale tak, jak zauważył obywatel krzych0 z miasta stołecznego, to mam wrażenie, że przez zdjęcie przeszedł jakiś sztuczny filtr. Tego typu fotografie znacznie lepiej wyglądają, jeśli jako filtru użyje się brudnej szmaty albo zatłuszczonego woreczka foliowego po kaszance. Ostatecznie można też użyć pończochy zajumanej od teściowej, ale obawiam się, że nie przepuści to dostatecznej ilości światła na doświetlenie błony światłoczułej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Cukinii w monopolowym nie było, zresztą frytki z cukinii to mi tak średnio podchodzą, zgagę mam po nich pierońską. Co do węgla, to tak, węgiel ten KTM, strugałem go z dwutonowego kawałka, dwa lata mi zeszło, a efekty widać. No a że go ciągnie do rodziny, to lubi w piwnicy przesiadywać. Ale że chodzą słuchy, że KTMy to drewno, podobnie jak Rasiak (ponoć rodzina), to i w to środowisko go ciągnie - zdjęcie poniżej. A co do filtrów - teściowej brak, więc i pończochy nie mam. Za to mam sąsiadkę, nie młodą już, pończochy u niej nie widziałem, ale patrząc na brak męża, dzieci, charakter i urodę podejrzewam, że błonę to ona posiada. Może pożyczy, to następne zdjęcie naświetlę na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 jem właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi