100lar3k Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Tak sterówka w fazie testów. Po pierwszej jeździe mostek już poszedł 10mm w dół, ale z ostateczną wysokością i cięciem wstrzymam się aż przyjdzie właściwa kierownica i mostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Stanton, mój pierwszy 29er i pierwsza stal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 A ja cuś takiego złożyłem. Wiem, że jakość trochę za wysoka... yyy, znaczy... trochę za mało artystyczne to zdjęcie, ale (mam nadzieję) od biedy przejdzie. 26er oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Unplugeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Ruszyłem dupsko, omiotłem, napompowałem, nasmarowałem, pojeździłem. Fotkę cyknąłem też, tyle że po, bo w trakcie nie ma za bardzo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Sol co Ty masz na sterówce? Bój sie Bog@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jak to co? Komin, przecież widać Serio, im bardziej przyzwyczajam się do tego, że w winklach nie chodzi o trzymanie dupy nad tylnym kołem tylko dociskanie przedniego, tym niżej ustawiam mostek. W tym sezonie dotarłem do limitu (podkładek of koz ). Resztę się utnie w międzyczasie, spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 free adult image hosting upload foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 "free adult image hosting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) W końcu się doczekałem spełnienia marzeń- porządnego amortyzatora, nie obyło się niestety bez poświęceń- amortyzator kupiłem po taniości, ale moja rama nie chciała się pogodzić z taperowaną rurą więc musiałem kupić nową, potem okazało się że kupiłem złe stery- główka ramy 55mm a stery zs56, mam te "złe" na sprzedaż, jakby ktoś był zainteresowany. Na tylni hamulec na razie zabrakło kasy, w wakacje spróbuję coś zarobić i złożę sobie nowe koło oraz kupię lżejsze opony bo te ważą prawie 2 kilo komplet Ale koniec gadania- tak się prezentuje moja maszynka- wg. mnie wygląda super, nie biczujcie za mechaniczny hamulec ale nie chciałem się babrać w oleju- wystarczy mi amortyzator to różowe coś na sztycy to opaska odblaskowa- nie kłuje specjalnie w oczy a jest tam na wszelki wypadek jakbym miał pecha i trafił na policjanta który się czepia braku odblasków. (Proszę wybaczcie za pozbawienie wzroku części osób tu zebranych) Edytowane 16 Marca 2016 przez piciu256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Masz drzewo w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 RATUJCIE MOJE OCZY Ten blask światła słonecznego do którego nie przywykliśmy w tym wątku poraził je tak mocno że nie wiem czy okłady z cukinii będą jakąkolwiek ulgą. WEWNĄTRZ panie @@piciu256, wewnątrz! Zasady panujące w wątku wypada znać. Proś w takim razie o wybaczenie, wprowadź sprzęt którym chcesz się pochwalić w zamkniętą przestrzeń, dorzuć jakieś śmierdzące trampki, słoik ogórków kiszonych, zrób gorsze zdjęcie i zapraszamy ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Przepraszam za grzechy i obiecuję poprawę- w ramach pokuty dodałem, może nie trampki, i nie śmierdzące, ale powinny wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) @piciu256 Post został zgłoszony do moderacji z uwagi na kadr wskazujący na ewidentne "zewnątrz". Zaciągnij tego welocypeda do piwnicy, salonu czy toalety, beź jakieś pudło czy ścierke nałożoną na słoik i zrób porządną fotkę godną tego wątku. Twoje zdjęcie burzu cały nasz paradygmat. @Sobek82 Dawno tak piękne i mroczne zdjęcie nie gościło na naszym wątku. Aż musiałem wypić litr maślanki i wyjść na świeże powietrze, żeby ochłonąć. Jeszcze minuta i mój mózg domagał by się lobotomii. Samo ustawienie kadru i światłości nasuwa na myśl katakumby, w których grzebane są zwłoki braci zakonnych jakiegoś mrocznego klasztoru. Zdekompletowane rowery ewidentnie wskazują na barbarzyńskie praktyki, jakie wiążą się z tym obrządkiem. Całość pokryta jest rudym prochem z rdzewiejących chromolowych ram. Nawet nie będę pytał, co to jest to na ziemi i w worku z pierwszej fotografii, ale z pewnością odpowiednie służby z chęcią by się tym zajęły. Sobek, będę szczery … jesteś Beksińskim fotografii rowerowej. Chylę swoją pokrytą łupieżem głowę przed twoimi zdolnościami. Edytowane 16 Marca 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 nie mam piwnicy ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek883 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Mam nadzieję, że kolor ścian wam się podoba, trochę rower zasłania ... ale myślę że coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Już plajstry cięłem warzywne na poczet orderów, ale widzę że tym razem wszystko pójdzie na paszę dla dzikich kolarzy. Topór nie na darmo stępion, ale na paszę nadać się może mniej szlachetne dyniowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 To masz plastykowe geje Dartmoora w rowerku? Spytałbym o trwałość, ale widać, że nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek883 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 shotgun; geje całkiem przyzwoite, lekkie, platforma spora, stopa fajnie leży, generalnie polecam zrobiłem na nich jakieś 200km ale już ustępują miejsca eggbeaterom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Panie jak sie na nich jezdzi to wiem, bo mam, pytam tylko , czy to te nylonowe. Zakladajac, ze tak, to jak trzyma na nich noga. Bardziej interesuje mnie zywotnosc, bo moje Wellgo po 1000+ km to remont totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek883 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Dokładnie te które mam są nylonowe, powiem Ci, że noga leży naprawdę stabilnie i dzięki kołeczkom nie ma mowy aby się but przesuwał, a co ciekawe ciężko te kołeczki w jakikolwiek sposób zetrzeć złamac czy uszkodzić w inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Streamy są dobre chyba w każdej postaci, miałem alumy, supes się jeździło, nie dość że oparcie stopy dobre bo stream to duży kwadrat to jeszcze przez te bolce zapomniałem o poharatanej łydce czy piszczelu po ześlizgnięciu z tradycyjnych fabrycznie montowanych platform. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Panie, ale nylon to Cookie, a Stream to inna platforma.Widze jeszcze Candy Pro w nylonie tez ciekawe sa. Sie OT zrobil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A tak masz rację, ale to i to dartmoor i są bardzo podobnie zbudowane, działają więc podejrzewam też podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi