misiojedzie Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Komitet Akceptacyjny podejrzewam że jest to alternatywna i całkiem trafna nazwa Domowej Księgowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) Ten rower skręca instynktownie, balansem ciała Jeżeli dotychczas do skręcania używałeś kierownicy - to ro biłeś to źle Kierownica służy tylko do dostosowania skrętu przedniego koła do promienia skrętu wywołanego pochyleniem roweru.* Wyjątek - jazda z małymi prędkościami . * pochylone koło dzięki miękkości opony tworzy wycinek(plasterek) stożka - można sprawdzić na pleśniejącej cukinii. Tak samo skręca się na motocyklach - ruch kiery jest minimalny. Poczytaj też o przeciwskręcie - to naprawdę działa - także w rowerach, a w szosowych jest jeszcze wyraźniejsze. Edytowane 26 Listopada 2015 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Mój rower w swoim ciaśniutkim pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 A co to -je suis rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Powitoł Taka sytuacja - 5 godzin w błocie (dużym) i deszczu (rzęsistym) i dwa dni suszenia przy kaloryferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) mogłeś go najpierw umyć a potem suszyć bo tak znowu będzie mokry Edytowane 28 Listopada 2015 przez mmisiek9612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ach ... urok stalowych rowerów, gdy po jeździe w deszczu spokojnie parują dwa dni przed kaloryferem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) To i ja się pochwale swoim kalkulatorem i rowerem przy kaloryferze Zrobione moim super mega zaawansowanym kalkulatorem o nazwie Samsung corby.Wiem , że tylko kawałek jest przy kaloryferze , pierwotnie stał bardziej w tył. Zrezygnowałem z tamtej pozycji po tym jak w nocy otwierałem okno i nadziałem się na kierownice Po za tym wtedy nie dało się otworzyć szafy z tyłu. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Przynajmniej umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Stoi już tak drugi miesiąc F....k jpg images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwiniusz Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) a taki dupowóz... p.s jak zrobic zeby zdjecie bylo od razu w poscie? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez iwiniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 p.s jak zrobic zeby zdjecie bylo od razu w poscie? To jest mało istotne, choć mile widziane. Po 1 zwiększ szum. Po 2 naśmieć na podłodze. Po 3 rower jest zbyt czysty. @@Sobek82,piękna kompozycja! Ogórki, piwo, Kubuś i kubek z kawą/herbatą. Warunki idealne do pracy. Domyślam się również że z racji obecności sporych ilości drewna zapach musi być piękny, albo przynajmniej ja taki lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 p.s jak zrobic zeby zdjecie bylo od razu w poscie? Wrzuć zdjęcie na hosting , ja wrzucam tu. Kopiujesz BBCode i wklejasz w post.Racja , za czysto masz tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Rower wyczyszczony, a podłoga odkurzona, wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwiniusz Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 co to za model dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Rower wyczyszczony, a podłoga odkurzona, wybaczcie No widzę, że w końcu decyzja zapadała i jest Merida 29r BIG.NINE 40-MD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Big Nine 40-D 2015, mogłem wziąć Silverbacka Sola 4, ale na tego dostałem dobry rabat i się po prostu opłacało. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, rama 21 cali idealna (189 cm), jeździ się mega wygodnie. Bardzo łatwo utrzymać dużą prędkość. Taki budżetowy 29er, ale bez porównania lepiej jeździ się nim chociażby po DDR (czasem muszę nimi dojechać do lasu) w porównaniu do mojej poprzedniej Meridy na kołach 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 To jeszcze ja Mój supermarket w pokojo-warsztacie na klasycznym białym prześcieradle. Amor jakiś bez napisów, pedały kompletnie nie pod kolor korby i ramy, i opony na których po asfalcie się tylko zmęczyć można. Zdjęcie nie obejmuje siodełka z jakąś ###### dziurą na środku. edit: Ujęcie chyba w miarę podobne Do tego dzisiaj zakupiłem sobie taki regał na walające się wszędzie graty rowerowe ( w tle kiciuś ): pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Mozna analizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Dziwnie się musi jeździć z takim kołem pociętym, telepie w cholerę jak znam życie. Ale koreczek od wentyla fajny. I spodnie fajne też, szukam takich pod sweterek w serek od lat, a tu pacz w garażu stoją. P.s. jak stoją może cza wyprać - chyba że nie wchodzą do pralki bez połamania. P.p.s. ale najbardziej urzekła mnie gałka od szuflady, mistrzyni drugiego planu Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Mozna by rzec, ze analiza kiepska, ale musialbym byc malkontentem...., po prostu na zdjeciu nie widac, wiec moze wyprostuje. To moje burdel-pomieszczenie, zbiorowisko osobliwosci, martwych przedmiotow, rzeczy z cyklu - moze kiedys sie przyda, skupisko chemii - nie widac, powyzej juz Twojej ulubionej galeczki, stolu serwisowego wraz z narzedziami sporo drozszymi niz to co na obrazku. Rower- jak widac. Z tylu kosiarka Stiga - mozna analizowac. Pralka Bosch - oatrz wyzej. Opony - mozna sie dopatrzyc. Stary piec - za ciezki aby go wytargac. Kosa spalinowa -zagadka, nic prawie nie widac. Postkomunistyczna, choc wygladajaca jak postapokaliptyczna lodowka Polar - nie wyrzucam, czekam az zdrozeje. Moze dojde do frapujacych Cie spodni roboczych....Sa to fizycznie spodnie robocze, tzw. "ferszalunek", wyprane i leza. Zdumiony, ze leza? Ano na pralce jest pudlo ze starym odkurzaczem, na nim zapakowany duzy wentylator pokojowy na pilota lezacy w poprzek, na czesci roboczej- oslonie wentylatora sa blotniki rowerowe, a na nich polozone spodnie, ktore wygladaja jakby staly. Nakretki dostalem za friko - cos bardzo podobnego, tylko jest tam jeszcze oring, chyba zeby sie nie slizgaly - http://www.ckbikeshop.pl/pol_pl_Nakretki-na-wentylki-GUBbike-ALU-presta-shreder-2707_3.jpg Jak bedzie wiecej pytan to odpowiem. Aaaa, galka, nie wiem co napisac, podnieca? Mam ich troche luzem moge podeslac. Zapomnialem spytac o to pociete kolo, ze bieznik czy jak, bo nie zlapalem. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Burdel na kółkach, to lubicie how to do a screen shotPiona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Skandal! Jak można czymać rower w burdelu! Jego miejsce jest w salonie lub okolicach, niezależnie co na ten temat sądzą człowieki w spódnicach, wydające dużo szybkich dźwięków i wykonujące zamaszyte ruchy dłonią (z patelnią). P.s. kask dobra rzecz Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Taki budżetowy 29er, ale bez porównania lepiej jeździ się nim [...] w porównaniu do mojej poprzedniej Meridy na kołach 26. nieprawda i potwaŻ, 29 nie jest lepsze od 26 bo NIE bo gorsze jest bo TAK Burdel na kółkach, to lubicie i tu trafiasz w moją prywatną definicję burdelu. Burdel jest wtedy, kiedy nic nie mogę znaleźć. Bałagan niekoniecznie musi oznaczać burdel a i burdel może zaistnieć w sytuacji totalnej czystości To co przedstawia twoje zdjęcie to wspaniała impresjonistyczna kompzycja różnorakich plam godna samego Van Gogha. mój marny warsztat literacki nie jest w stanie przekazać eksplozji pozytywnych uczuć wywołanych tym obrazem wzrok przeskakuje chciwie pomiędzy detalami i syci się jak dziecko słodyczami na Boże Narodzenie wciąż nie wiedząc czym się napchać najpierw ... fajne hantle ale chyba się pokłóciły ze sobą i mają wzajemnego focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Skandal! Jak można czymać rower w burdelu! Jego miejsce jest w salonie lub okolicach, niezależnie co na ten temat sądzą człowieki w spódnicach, wydające dużo szybkich dźwięków i wykonujące zamaszyte ruchy dłonią (z patelnią). P.s. kask dobra rzecz Ładne wiosło Sol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi