djzatorze Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Jak liczyć kolej linową to było zaledwie 4 strony temu: http://www.forumrowerowe.org/topic/154341-galeria-pokaz-twojego-xxera-gdziekolwiek-byle-wewnatrz/?p=1676407. Ale nie jest źle, przynajmniej rozdzielczość zdjęcia wzbudza wyższe uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Tego zdjęcia z pociągu nie pamiętam. Już miałem nadzieję, że będę oryginalny ale jednak ktoś mnie wyprzedził. No cóż będę próbował dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 W tych fotkach z wnętrz pojazów taboru kolejowego PKP dziwi mnie niezmiernie kilka faktów. Albo to są jakieś makiety skrzętnie w garaży przygotowane na potrzeby tego wątku, albo tak wiele się zmieniło od czasu, gdy ostatnio jechałem PKP. Brak tłoku, brak bałaganu, brak krwiożerczych pluskiew. Ile to razy po przejeździe Warszawa Centralna - Bydgoszcz Główna człowiek trafiał na oddział ambulatoryjny z odgryzioną przez pluskwy stopą albo zmiażdżoną miednica od stania pomiędzy 79 innymi pasażerami w przedziale pierwszej klasy? Teraz tam jest pusto a z powodu braku pasażerów pluskwy wymarły? Nie mówię tu o owadach wielkości owadów, ale o stworach wielkości kotów pożerających żywcem pasażerów Przewozów Regionalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Teraz tak jest w TLK, PR już nie ma pluskw a nawet ostatnio stwierdziłem zdatną do użytku toaletę. Jak ktoś nie lubi przygód to niech jeździ nowym taborem Arrivy, tam to taki luksus że nawet można powiesić rower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Rambol, nie bój nic, to jeszcze nie tak daleko zaszło. Koleje Mazowieckie trzymają poziom - w pociągu do Suwałk można spokojnie postać, integrując się z czternastoma innymi ludźmi naraz i podziwiając panią z pieskiem siedzącą na miejscu do powieszenia czterech rowerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek809 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 W garage po pierwszym Upgrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Nuda panie... choć podwojona sztycą podsiodłówka pewnie wyróżnia w tłumie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Zbyt wyraźne zapewne. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez supersam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzak Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Rower zapomniałeś rowerowi wody nalać do miseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Kotorower ma miseczkę z wodą w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamEvil Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzień dobry, jestem nowyWrzucam moją gazelę Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez DreamEvil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) W tych fotkach z wnętrz pojazów taboru kolejowego PKP dziwi mnie niezmiernie kilka faktów. Albo to są jakieś makiety skrzętnie w garaży przygotowane na potrzeby tego wątku... u mnie odpowiedź jest prosta - start ok 7 rano zdaje się w piątek na Paprykarz 2014 - stąd mało chętnych w przedziale, w drodze powrotnej już ścisk...a i tak ewakuowałem się nad ranem w niedzielę zamiast czekać z Markiem (itr) na popołudniowy pociąg...wspominał że było ciężko Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 @supersam Mam takie same miseczki w gratisie kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamEvil Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 "dzień 3. Nadal nie wiedzą, że nie jestem kotem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 @Kozek - fantastyczny pojazd! Dość stromy kąt główki ale to chyba nie przeszkadza. Ładnie się komponuje z parkietem a w dodatku jest chyba całkiem pakowny. Szkoda tylko że kuweta go zasłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 To ja też dodam coś od siebie. W gościnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 A co to to to po lewej? Nie skoda 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 A co to to to po lewej? Nie skoda 100? Niestety nie zgadłeś bo jest to Peugeot 204. Uprzedzam pytania Tak jest na chodzie. Nie należy do mnie. Stan jego z miesiąca na miesiąc jest coraz lepszy. Blacharkę ma świeżo zrobioną (rok temu). Mniej więcej wygląda tak jak na tym zdjęciu które pochodzi z internetów. Z mojej strony koniec odchodzenia od tematu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 A mój ma swój kącik w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Złodziej przyłapany na gorącym uczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Nadszedł czas, kiedy poczciwego żjanta bouldera zastąpiła północna technologia Chciałem sobie zostawić też authora, ale sam nie wiem Jazda z tym mostkiem jest całkiem śmieszna. Zostaje jeszcze pełgot, mam mętlik w głowie PS. Proszę nie marudzić na kolor mych ścian, był wybrany zanim ja posiadłem tenże pokój. Hoduję pieczarki w rogu przez sąsiadów Edytowane 5 Października 2015 przez Czeczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ciekawy z Ciebie człowiek, tu stacja lutownicza, tam stary Dell Optiplex, a na szafie karabin ASG... i rowery. Robisz w kontrwywiadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 zdradziły go te rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 pic host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Także tego... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi