Daniu Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jak na bezdomnego całkiem nieźle Ci się powodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Uss Missouri ... nazwa zobowiązuje, oba pewnie ważą podobnie ktoś w mieszkaniu ma taka kostkę? szacun... Ale zwróć uwagę jakie dobre nasłonecznienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Sio bluźnierco! Post oczywiście kierowany do właściciela kostki brukowej we wnętrzu Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 to jest wewnątrz galaktyki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=s1t7mRfO0DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ale zwróć uwagę jakie dobre nasłonecznienie. Musi mieć duże okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Przepraszam ale to jedyny absurdalny temat na forum który przyjął ten rower z otwartymi rękoma:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Może wyłamię się i pochwalę się moją bardzo estetyczną kompozycją. Narta która ochrania ścianę to Majesty Knife - najszersza, najbardziej zwariowana narta w kolekcji Majesty, już nie produkowana. Więc unikat. Dodam, że dziób połamany został na testach przez Ruska, który miał 2 metry i nie wyhamował przed barierką i namiotem (sic!!), kosząc oba obiekty. Sam wyszedł z tego bez szwanku. Mój wieszak ze starego baranka owiniętego dętką. Na górę pójdzie jeszcze jedna narta, by dętka nie brudziła ściany i może na samą górę z szerokiej narty zrobię półkę na rowerowe gadżety. Oto i moja konstrukcja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Eeee lipa. Proponuję zjeść coś sraczkogennego, wypiąć się na tą czystą ścianę i od razu będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez skwarek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Ja akurat jestem innego zdania (bo jeśli ktoś ma konkretny gust to potrafi go obronić) ale poziom fotografii ogólnie przyjęty w tym temacie trzeba trzymać i to jest kwestia zdecydowanie niedyskusyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Tak dziś wracaliśmy z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Dawna wędzarnia Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczylepszy Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ach te izotoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) ile widzisz roveruw? Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 tzw syberyjski bidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Wszyscy na bidonie się skupiają, a mnie tymczasem urzekł ten uchwyt na smartfona o wielkości mapnika... Chyba pierwszy model, dzięki któremu mój telefon by nie rozleciał się w drzazgi po pierwszej lepszej glebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 To uchwyt na czytnik e-book. Na nudnych asfaltowych dojazdach czyta pewnie Świat Dysku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [wielki, refleksyjny offtop wywołany działaniem grypy] Świat Dysku należy od pewnego czasu sączyć jak dobre wino, którego tylko 41 butelek zostało w piwnicy przed wielką, wieloletnią stypą. Śmierć zabrał mistrza Terrego i bawiam się, że świat od tego momentu stał się odrobinę mniej zabawny. [/wielki, refleksyjny offtop wywołany działaniem grypy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 jeśli chodzi o stand, odsyłam do galerii http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/18456-endomodo-xperia-z-ultra-stand/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchlubicz Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) ile widzisz roveruw? po pierwsze primo: jak jusz, to roveroof po drugie primo czyli sekundo: cała rodzina liczyła, każdy po kilka razy (żona najwięcej, bo jest po mat-fizie) i wyszło 8 sztook ale mniejsza z rowerami bo tu są ważniejsze rzeczy, jak np: kompesor stanleya, jaki model? bo też będę kupował mieszadło budowlane : faktycznie niezłe zamieszanie stroik świąteczny: wygląda pięknie z każdej strony (bardzo)stara waga: wiadomo - do ważenia sprzętu: podkładki, śrubki, obejmy, gripy, korki, kapsel sterów, siodełko itp torby bazarowe: no bo w końcu właściciel to porządny zbieracz, a nie jak jakiś Edi z wózkiem po dzielni w bukłaku wozisz sok jabłkowy? czy na żywca bez popity? po trzecie primo czyli tercjo: jeśli chodzi o stand szat-sun Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez drchlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Widząc jedno z powyższych zdjęć, z czystą ścianą, ułożonymi od grawitacji medalami i jakąś nartą służącą za wieszak poczułem natchnienie. Wyjąłem aparat i nacisnąłem spust migawki. Jestem świadom tego że choć się staram to te zdjęcia zawsze będą w jakiś sposób poprawne ale mam nadzieję że się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchlubicz Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Oparta kierownica to chyba 800-ka + , a może to gięta sztanga z siłowni.. hę? Gacie i skary na kierownicy, to widać że na potrzebę chwili, że na szybko zawieszone, (tuż po wciśnięciu spustu migawki), no cóż miejmy nadzieję że chociaż wyprane. Piękna kolekcja pudełeczek po lekarstwach, skłania do wytężenia wzroku i wyobraźni, czy one wiszą, czy może coś na nich stoi, widzę że zasmakowałeś w Cerutin, to również mój ulubiony Plastikowa kuweta malarska wskazuje, na dopiero co skończony remont, nie chciałem nic mówić, ale futryna Ci trochę krzywo wyszła, ale się nie łam, najważniejsze że drzwi pasują a w ogóle, jak to możliwe że Ty masz na imię Karol ? łotafak ?!!! od zawsze i na zawsze myślałem że Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Kierownica jest od motocykla, gdzieś w okolicach 800 mm Kuweta jest po remoncie, to prawda - ale rowerowym. Używam jej jako podkładki na klucze żeby ich bezpośrednio na łóżku nie trzymać jak coś składam na kolanie. Sprawdza się wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi