Leniu Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) Mam coś nowego w garażu....słoma już była? Edytowane 3 Lutego 2015 przez Leniu Cytuj
Hobson Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Coś mało siana ci zostało po zakupie tego cacka... Mama nadzieję, że jednak znajdzie się jeszcze przynajmniej ze dwa koła? Cytuj
Leniu Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Siana to zawsze mało ale na szczęscie była premia i koła się robią a Mini...ten jest chyba z 86r Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 3 Lutego 2015 Mod Team Napisano 3 Lutego 2015 Ale twórczy bałagan w narzędziach....normalnie jak u przeciętnego mechanika na wsi.. Na drugim zdjeciu w prawym dolnym rogu nowy rodzaj tarcz hamulcowych do rowerów? Wersja lajt pewnie.... Cytuj
BajkowiecxD Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Mam coś nowego w garażu....słoma już była? Ładne cacko rośnie, powodzenia w szybkim złożeniu i wieluuuuuu nakręconych kilometrów B| Cytuj
Leniu Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Ta piekna tarcza będzie z przodu bo jak wiadomo na tył max 160 Cytuj
bartnik Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Przytulanki na balkonie też się liczą? W połowie wewnątrz. wiem, ze stare (dawno w tym wątku nie byłem) ale mam wrażenie, że nastąpił ty najtrudniejszy wariant przestrzeni 'ni to otwartej-ni to zamkniętej' https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1ataaLlHWms#t=236 Cytuj
mrSpock Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Gdzie Ty z takim zdjęciem?! to porządne forum jest Porozwalaj trochę gratów po podłodze, nanieś błota, zgaś światło i zasuń rolety i dopiero za fotografowanie się zabierz. Cytuj
bartnik Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Znając Wasze zainteresowanie zdjęciami będącymi jakościowo i merytorycznie na wysokim poziomie prezentuje: "Plac budowy" pięknie zgrana barwnie kompozycja rama-narzuta-wieczko od skrzynki... tylko czy tak dopasowana kompozycja jest zgodna z jedynie słusznym samozwańczo ustanowionym nigdy_nie_zmiennym co rósz modyfikowanym regulaminem tego wątku ? A to mój Canyonik po powrocie ze spacerku W okolicach przedpokój - łazienka to zdjęcie rani moje gały ubóstwem detali zderzonym z dokładnością widocznych detali. Wymagane ziarno powinno mieć grubość conajmniej szprychy, a ilość powietrza w oponach jest nieprzyzwoicie nadmierna, sugeruje wręcz przdatność tego gancnoje kaniona do jazdy wtenczastrybienatychmiastowym. Mogłeś chociaż drzwi pootwierać, coby nadało zdjęciu głębi wyrazu. Cytuj
djzatorze Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 A co tutaj się dzieje? Sezon na robienie zdjęć wewnątrz jest już dawno w pełni, a tutaj widzę rozterki i dywagacje. Szanowny kolega Bartnik próbuje nasycić wątek ogrzewanymi kotletyma (co w gruncie rzeczy jest tutaj zupełnie poprawne), towarzysz Leniu nadrabia niedostatki techniczne bogatą kompozycją... Ale robal autofokusa i czystej podłogi już toczyć począł ten zdrowy, szlachetny temat. Widząc to, odłożyłem na drugi plan oczekiwania na kiełbasę w piekarniku i chwyciłem za aparat. Traf chciał jednak, że w momencie robienia zdjęcia skurcz mnie chwycił w pachwinie (zapewne wskutek niedoboru w mojej diecie kapusty i nadmiaru kiełbasy). Aparat z hukiem wylądował na brudnej od piachu podłodze. Trwoga mnie wzięła po tym jak skurcz puścił, czy materiał światłoczuły poszedł na marnację. Otóż Bracia moi współkorbiący - nie poszedł! Wręcz wyszedł! Radości nie było końca, zwłaszcza że w międzyczasie kiełbasa się upiekła nie spaliwszy się na węgiel. Zatem w geście zwycięstwa zamieszczam fotografią rzeczoną, by udokumentować ten szczęśliwy bieg wydarzeń. Dzieło zatytułowałem "Widok z perspektywy brudu na podłodze". Cytuj
pietia79 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Gdzie Ty z takim zdjęciem?! to porządne forum jest Porozwalaj trochę gratów po podłodze, nanieś błota, zgaś światło i zasuń rolety i dopiero za fotografowanie się zabierz. Nawet mu się nie chciało brudnej szmaty na podłogę rzucić, jak stał tak pstryknał fote.. Cytuj
SpecTeam Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) https://www.zeta-uploader.com/1954671612 Edytowane 8 Lutego 2015 przez SpecTeam Cytuj
djzatorze Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 @Specteam: Twoja lewa stopa wybitnie podniosła walory zdjęcia! Cytuj
mrSpock Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 djzatorze doprawdy zacna fotografia. Tablica rejestracyjna z USA współgra z sofą amerykanką. Fotografia lotnicza Wejherowa przypomina mi lata młodzieńcze gdy jeździłem tam na jagody. To wszystko dopełnia ta jakże bogata w formie karnawałowa dekoracja na suficie - albo to pozostałość po namiocie cyrkowym? Czy po prawej wystaje karton po płycie winylowej? Cytuj
bartnik Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 przeglądając połowę wątku, zauważyłem gniotący jaja wzrost poziomu zdjęc. Musiałem podszlifować tech-nikę i artyzm , ale chyba mi się udało. Zdjęcie zrobione regałem marki DIY wykonanym z resztek desek podłogowych http:// mam nadzieję, że zasługuję chociaż na garść obierek z Cukinii oraz wstapienie do postulatu do Zakonu pod wezwaniem Przyjaciół Cukinii i Innych Warzyw Podłużnokształtnych dodam zdjęcia o (wybaczcie) polepszonej ostrości uzyskanej dzięki wyheblowaniu regału mozna zauważyć tutaj typowe atrybuty rowerowego zboka BDSM: siekiera łupiąca Fiskars 2.5kg, łańcuchy, trenażer olejowy, obuwie ochronne z blachą wmontowaną w cholewy, a także kryjące się w skrzynkach kartonowych z Bezdomki wnętrzności i zewnętrzności roweru.Ponadto w tle profile metalowe do budowy wymyślnych konstrukcji mającyh wzmocnić doznania estetyczne cholera - bardziej mi to pod kuberozpruwacza podpada Szanowny kolega Bartnik próbuje nasycić wątek ogrzewanymi kotletyma (co w gruncie rzeczy jest tutaj zupełnie poprawne) czy się zrehabilitowałem? Cytuj
rambolbambol Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) @bartnik Słów mi brak i nawet nie wiem od czego zacząć. Obiegam monoklem bezmiar artystyczny tego tryptyku i słowa grzęzną w gardle. Toną wręcz w pogrypowej flegmie spływającej całymi potokami z zatok. Odchrząkuję więc i stwierdzam: Panie, panowie, transy, cisy, depilowane zwierzęta i bezpłciowi dendrofile ... bartnik otworzył me trzecie oko tym tryptykiem. Od niektórych z was nie spodziewam się niczego innego niż wspaniałych prac (Fenthin i jego krakowskiego art(re)tyzmu, MikeSkywalker i jego podkarpacich pej(cz)-zarzy, oraz djzatorze i jego widoku na świat ze starej dzielnicy kulturalnej Bydgoszczy, tj. Torunia). Bartnik i jego tryptyk idealnie wpisuje się w miejski kanon 3 miast nadbałtyckich. Ta sierkiera, te buty, te kartony. Pora wysłać do Regionalnego Komitetu Dendrologów i Dendrofilii przy Zakładach Utylizacji Martwych Kotów w Dawnym Instutucie Hodowlii Cukinii w Sopocie pismo polecone z poleceniem zapewnienia Bartnikowi dodatkowej kartki na cukinię na Wielkanoc. Najbardziej ujęło mnie selfie wykonane przez tranażer. Udało się nawet ująć jakieś 14% człowieka. Jest to spory sukces patrząc na kompozycję bałaganu panującą na planie. @wszyscy towarzysze Jest tajny projekt partyjny otwarcia w niedługim czasie bliźniaczego wątku na forum. Nie mogę zbyt wiele zdradzić, bo senegalska mafia porywająca stare baby i jeżdżąca na hienach z egzamą tylko czeka, aby pomysł przechwycić i wykorzystać. Cierpliwości. Z waszymi umiejętnościami fotografowania odniesiemy wielki sukces. Edytowane 8 Lutego 2015 przez rambolbambol Cytuj
bartnik Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 złe oko - czyli fragment zhominizowanego zła personalnego z wysoką zawartością DNa było moim nowatorskim wkładem w ten zdehumanizowany i do szpiku metalicznych wnętrzności ztechnicyzowanym wątku. Pierwsze zdjęcie z kawałkiem homoledwosapiensa ... duma Cytuj
djzatorze Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Nie chcę być uszczypliwy, ale fragmenty człowieka już w tym temacie były* Niemniej za wkład w podejmowanie trudnego tematu należą się wyrazy uznania. *Ba! nawet jedną stronę wstecz, na zdjęciu kolegi SpecTeam. Edytowane 8 Lutego 2015 przez djzatorze Cytuj
bartnik Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) u kolegi specteam chyba mnie technika internetowa zawodzi, bo otwiera mi się coś takiego, co załączyłem i nijak nie mogę wspomnianej stopy znaleźć choć zdjęcie samo w sobie urzeka swoją zwalistością i przytłacza moje resztki ego pocieszając jednocześni widokiem miętkiej materii za rowere. Wprowadza mnie ono w słodki stan dezorientacji i tęsknoty za nieznanym Edytowane 8 Lutego 2015 przez bartnik Cytuj
djzatorze Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Ej, SpecTeam, bez jaj! Dobre foto było i przepadło... Taki retusz, oj... no, kto jeszcze widział com ja widział? Cytuj
Hobson Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 oj... no, kto jeszcze widział com ja widział? My piliśmy tylko herbatę, a Ty pewno znowu projekcji umysłu na błonę spod kapsla przeprowadzałeś. Wątpię, żeby ktokolwiek widział to samo. Siekiera Fiskars 2,5kg Fiskars 2400 - piekielne urządzenie które rozłupie wszystko, co jej trafi pod klin. Jeśli jakiś pieniek przeżyje jej uderzenie to natychmiast powinien zostać użyty do rozmnażania i drogą doboru naturalnego do wyhodowania Überpieńka. Cytuj
bartnik Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) jest jeszcze wariant wszechpotężneijszy tamTAMtamTAMtamTAMtamTAM (podp. motyw ze "Szczęk") Fiskars 3700 pamiętamy jednak, że pośród fszyskich burdlów, chaosów, rospierdlów i hektarów Cukiniinajważniejszy jest ROWER twój awatar mi podpowiada, żeśmy na RWM oba są - Macieju666 - czy się mylę? Edytowane 8 Lutego 2015 przez bartnik Cytuj
Hobson Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 twój awatar mi podpowiada, żeśmy na RWM oba są - Macieju666 - czy się mylę? Nie mylisz się zapewne w tym, żeście obaj tam są. Natomiast nie do końca poprawnym jest wniosek, że jeden z Was to ja. Aczkolwiek widzę, że grono bardzo zacne, więc być może się zarejestruję i poobserwuję nieco. Widocznie jest na świecie osobnik, który po założeniu kasku, gogli i naciągnięciu komina po same uszy wygląda podobnie do mnie. Albo ja do niego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi