Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Eee...a ja myślałem, że ten Zelmer to jest sprzęt Twojego kota do robienia muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ten kot na Zelmerze robił bit do całej płyty Kodex 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 sprzęt Twojego kota Mam alergię na koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Dziś pomost łączący to: i to zdjęcie: Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Kilka dni po kupnie. Jak tak patrze to on taki czysty na tym zdjeciu ;P Zmien ten amortyzator ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
put3k Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dziś pomost łączący to: i to zdjęcie: Dziękuję Ci OMO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dokonało się. Sedes i wanna a pomiędzy nimi para pedałów! I jaki piękny Junkers w tle. Ronię łzy szczęścia na tę chwilę radosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Zmien ten amortyzator ! jak pojde do roboty to pierwsze co to epicon idzie albo Rock Shox XC32 TK solo air potem hamulce na XT zmienic chce i ogolnie caly naped na XT mam w planach zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dziś pomost łączący to: i to zdjęcie: i dodatkowy punkt za koszyk bidonu do góry nogami zamontowany ps offtopiczne:. co to za rama? zdjęcie wykonane kawałkiem drewna do kominka (dąb sezonowany 2 lata pod gołym niebem - przez co nabrał światłoczułości wystarczającej do wykonywania zdjęć nawet przy świetle wenus rozproszonym w porannej mgle) po wykonaniu zdjęcia zobaczyłem świecące na czerwono oczy, których tam nie było ... boję się tam wejść przed wschodem słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 dodatkowy punkt za koszyk bidonu do góry nogami zamontowany Jak w kwietniu go składałem, to o 6:00 wparowali agenty ABeWe i chcieli mi zabrać ramę, bo wg ich informacji była kradziona. Zapytałem o posiadanie postanowienia sądu - brak. Po krótkiej szarpaninie i przyduszaniu, odeszli z niczym, ale zostawili fajną walizeczkę z narzędziami. Dokończyłem składanie... i tym sposobem, w nerwach przed pierwszą jazdą, założyłem koszyk do góry nogami. Doszukałem się informacji w sieci, że ta walizeczka była do kupienia w Biedronce. co to za rama? Lapierre X-Control. Wg sprzedawcy miała być z modelu 310. Nie ustaliłem, z którego roku jest ta rama... Najbardziej w tym zdjęciu intryguje mnie żółto-zielona poświata w prawym górnym rogu. CI Polsat, My ghost story. Weteran wojny w Iraku (?) oddaje hołd niedawno poległemu w walce pułkownikowi/generałowi (?). Koniec offtopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Najbardziej w tym zdjęciu intryguje mnie żółto-zielona poświata w prawym górnym rogu. to właśnie wspomniane światło wenus w porannej mgle - boję się go - nie wiem jak się przedostało do wnętrza domu. Chyba jest inteligentne ... nie znam jego intencji ... boję się coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 wreszcie jakieś perełki w temacie, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Zdolności fotograficznych nie posiadam,ale mam jeszcze grzybki,prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) prawdziwe. Prawdziwe k**wa mleko a nie grzyby. A pilnuje je może pies? Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 (edytowane) O, widzę dobrą praktykę stosowania odblasków, widoczność przede wszystkim. O ile walizeczkę rozumiem doskonale (monter w rodzinie!), to zastanawia mnie czerwony błysk ostrzegawczy na wihajstrze od stojaka na rower. Proszę o wyjaśnienie. W ogóle mnie strasznie zaciekawiła konstrukcja tego stojaka - szczypce Morse'a są chyba bardzo istotnym elementem tej instalacji. @ Shuvv - mleko zrobiło mój dzień Poniżej wstawiam zdjęcie zawodniczej przedniej lampki, do której został przymocowany rower: Edytowane 21 Lutego 2015 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 (edytowane) zastanawia mnie czerwony błysk ostrzegawczy na wihajstrze od stojaka na rower W mojej magicznej skrzynce posiadam takie dwa,jeden do magicznych śrub 13, a drugi do 14.Musiałem jakoś zapobiec pomyłkom.Szczypce Morse'a to istotny element tej instalacji,ale trochę się spóźniłem,byli lepsi . Edytowane 22 Czerwca 2014 przez LUKASZ1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 widzę że pięknie się bawicie i remonty na dywanach prowadzicie tylko ja w garażu na betonie i na gumoleum muszę się męczyć. Ziąb jak sku****** ale radzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 wspieramy Cię... a teraz dawaj fotkę na dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Dywan jest spoko, wystarczy odkurzać i sprawia wrażenie czystego. Mam w swojej kamienicy piwniczkę, ale jest tam ciemno i za podłogę robi klepisko z rzuconym kawałkiem płyty pilśniowej. Dywan już ocalił moją godność kilka razy, np. gdy wystrzeliła mi zawleczka śrubki trzymającej klocki Avidów... Po 15 minutach znalazłem, radości nie było końca W piwnicy śrubka spadająca na podłogę = leć po nową, dla tamtej nie ma już nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 powiem Ci że jak coś spadnie z falbanku to prze******, nie idzie znaleźć nic. ale zawsze to swoje i nikt Cię nie pogania ani nie wyściguje z garażu siedzisz sobie, radyjko zapuścisz i wyj***ne, odcinka od świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Zapodam swojego, wprawdzie dopiero klocki do układanki ale wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Proszę stosować się do obowiązujących standardów fotografii, bo Komisja Kontroli Zdjęć i Pielenia Cukinii poczyni odpowiednie kroki. Wytyczne techniczne: - kadr zmuszający do zastanowienia co jest głównym tematem zdjęcia, - "Ziarno takie, że można hektar pola obsiać i jeszcze zostanie..." (za pietia79) - kompozycja zdjęcia oraz tło winny być tak mocno artystyczne, jak tylko się da, artyzm ma kapać z monitora na klawiaturę gęstymi zaciekami, - tematem zdjęcia musi być rower w pomieszczeniu. Poniżej próbka lepszej znajomości wytycznych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) @djzatorze Komisja Kontroli Zdjęć i Pielenia Cukinii przy Regionalnym Kole Gospodyń Wiejskich w Bydgoszczy wraz z Komisją Kontroli Gier i Zakładów Mięsnych właśnie nominowała cię do orderu zasłużonych dla niniejszego wątku. Order będzie wycięty z plastra ziemniaka lub cukinii i wręczony ze wszystkimi honorami w mieście Bydgoszcz w terminie dogodnym. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 dopiero klocki do układanki ale wewnątrz Biedny authorek .. złapał grype ... i go rozłożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wyprawa za miasto, niby wewnątrz, a na zewnątrz, a i pejzaż jaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi