caynon Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 to ja cos wysle ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) … Edytowane 5 Czerwca 2014 przez ukaniex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Powiesili Niemcahttps://lh3.googleusercontent.com/-X9sz3x1T0js/U5LnE-dnJxI/AAAAAAAAHuc/bQqUkHTceck/w1445-h865-no/IMAG0370.jpg Edytowane 7 Czerwca 2014 przez madluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 składnica złomu u mnie w pokoju, co istotne strzeżona - z widocznej po prawej stronie wieżyczki strażniczej wszystkiego pilnuje czarny kot (jeśli zupełnie przypadkiem nie ma nic innego do roboty) zdjęcie autorstwa rzeczonego kota, mistrzowska głębia ostrości i opanowanie migawki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
put3k Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 @up: ale był po przepiciu, łapy mu drżały i zdjęcie poruszone. P.S. Naprawdę to zdjęcie Twojego pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 naprawdę, 'na szczęście' większość życia spędzam w pracy, więc nie widzę tego burdla .... ej poprawka, zrobiłem porządek, wywaliłem większość do garażu i teraz jest tylko jeden rower więc w zasadzie można powiedzieć że nie ma się teraz czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 jakbym miał taki bajzel w pokoju to rodzice wyaliby mnie przez okno razem z wszystkimi gratami hahahahhaha ^^ nawet ten kot by nie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) A tu moje dwa rumaki, sztywniak scott mohaka 16' z 1995r (jako ciekawostka oprócz hampli to jest w oryginalnym osprzęcie) służy do dojazdu do pracy i inne miastowe sprawy a drugi do wiadomego treningu i bardziej skomplikowane trasy Edytowane 8 Czerwca 2014 przez ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) wszystkiego pilnuje czarny kot Może założymy klub kociarzy? Edytowane 9 Czerwca 2014 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mówisz i masz. Bardzo przepraszam za offtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Powyższe zdjęcie się nie kwalifikuje! Chcąc zamieścić tu zdjęcie kota, należy go uprzednio umieścić w kasku rowerowym albo w koszyku na bidon. Podobne zasady obowiązują wszystkich hodowców świnek morskich, psów, bocianów i wszelkiego innego zwierza. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Przepraszam, obiecuję poprawę. Z sierściuchem właśnie odbyłem męską rozmowę, ma szlaban na Shebę, do czasu nowej, już jak najbardziej promującej kolarstwo górskie foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 jakbym miał taki bajzel w pokoju to rodzice wy######aliby mnie przez okno razem z wszystkimi gratami hahahahhaha ^^ nawet ten kot by nie pomógł zdradzę Ci mój przepis ... wyprowadź się od rodziców, wybuduj dom i wtedy będziesz mógł trzymać rowery nawet w zlewie kuchennym, albo na stole w jadalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) @RafalxM Nie do końca tak jest jak mówisz. Mieszkanie kupiłem, sprzedałem i dom wybudowałem. W żadnym z przypadków Komitet Akceptacyjny nie wyraził zgody na umieszczenie roweru w przestrzeni zamieszkałej. Albo piwnica, albo garaż. @cała reszta ludzi Pamiętacie, że konkurs na zdjęcie roweru w konfesjonale albo karetce jest cały czas aktualny? Nagroda, stalowa sztyca, już rdzewieć zaczyna. Dawno nie było fotki z oryginalnymi laczkami kubota. Nie było też ani jednej fotki roweru umieszczonego W bagażniku auta kombi a to przecież przestrzeń zamknięta (o ile ktoś klapę zatrzasnie). Zdjęcie z przestrzenią ni to otwartą ni to zamkniętą (jakieś przyczepy, wiaty, przystanki autobusowe) się nie kwalifikują. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 @rambolbambol nie mogę dać na to żadnej ciętej riposty , bo nie chcę żebyś się obraził ...tak więc uczczę Twoją tragedię minutą ciszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ...w domyśle zostanie Twoja niewypowiedziana riposta heheheAle co do zlewu, stołu kuchenngeo itd....Rodzina ze złym okiem to jedno ale własne hamulce (nabyte czy wrodzone) to drugie. Też mógłbym czyścic łańcuch na schodach, w łazience, kuchni, ba! choćby na półpiętrze albo pomieszczeniu gospodarczym ale szkoda mi mojego własnego czasu na sprzątanie tego wszystkiego do stanu wyjściowego. Piwniczka lub ogród (gdy pogoda pozwala). I wszyscy są szczęśliwi.(choć nie ukrywam - praca kaletnicza przy siodłach np odbywa się w domu, ale to już przy moim roboczym stole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klecko Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Moja kwiczka razem ze mną na obczyźnie gdzieś tam w Dolnej Saksoni, w hoteliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Obczyzna, ale polskie żubry są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Dolnej Saksoni, w hoteliku Hehe, rowerem blokuje drzwi przed atakiem "bijących Niemców"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 to może i ja pokaże swoje dwa kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Chyba nie zrozumiałeś głównego przekazu tego tematu: gdziekolwiek, byle WEWNĄTRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 chyba faktycznie nie doczytałem. Ehh najpierw kilkanaście postów z rowerem a pózniej kolejne faux pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 O, nie widziałem tego tematu nigdy W sumie stara fota (chyba jej na forum nie wrzucałem ), więc... A i dołączam do klubu kociarzy o ile są jeszcze wolne miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 @up miły rowerek czym go myjesz?? head&shoulders???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) to może i ja pokaże swoje dwa kółka Twoje zdjęcie zostało uznane za obraźliwe przez Naczelny Komitet Nadzorczy przy Komisji Kontroli Gier i Zakładów, Stowarzyszenie Hodowców Bocianów Pastewnych i Pozazwiązkowy Niezależny Klub Sympatyków Kotów Domowych. Ludzie zamieszczają tu zdjęcia ukazujące ich własne wnętrze: suszarki do bielizny w salonach, laczki kubota w garażach i nocniki na meblościankach. Wszystko z lekką nutą rowerową. Fotografują te zjawiskowo piękne chwile czym tylko się da. Posiadamy zapewne najbardziej unikatową galerię fotografii wykonanych lokówką, aeratorem, sedesem, piecem typu junkers. Nikt przed nami nigdy nie starał się uchwycić chwil za pomocą sprzętu AGD. A ty zamieszczasz zdjęcie przedstawiające rower na tle krajobrazu, wykonane aparatem fotograficznym! Ale, żeby nie było, że nie mam serca, daję ci szansę na odpokutowanie popełnionego błędu. Zamieść w ciągu 24h fotografię, która zadziwi wszystkich obserwatorów tego wątku. Fotografię zgodną z tutejszym kanonem piękna ... czyli foto wewnątrz, nie więcej niż 1 M piksel, wykonane sprzętem AGD, z widokiem na meblościankę lub/i kaloryfer i przedstawiające z grubsza rower. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi