Mod Team adamos Napisano 2 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ło kurde! To jest fotel dentystyczny, krzesło elektryczne, czy inne narzędzie tortur? Także tego.... Bałagan i wszechobecny syf jest efektem ciężkiej pracy i odkładania na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 To jest żeliwny sedes z napędem spalinowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Buhahaha, też o sedesie pomyślałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na atomową sraczkę za przeproszeniem.....z uchwytami !!!!!!!! :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Żech kupił mieszkanie w starym,poniemieckim budynku razem z garażem (który widać zresztą). W trakcie opróżnienia chałupy znaleźliśmy całe wyposażenie gabinetu dentystycznego z lat 40 ubiegłego wieku - fotel,maszynka do borowania,formę do odlewania protez i jeszcze kilka innych drobiazgów. Się okazało,że poprzedni mieszkaniec był dentystą,a budynek ,gdzie jest chałupa to poniemiecki ośrodek zdrowia. krótko pisząc- znalazłem kolejne dowody niemieckiego znęcania się nad okoliczną ludnością. Jakby co, to za drobną opłatą mogę dać posiedzieć na fotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Kocie opitol to za dobry piniondz (tym bardziej, że masz cały zestaw) jakiemuś Muzeum Historii Medycyny. Są takie przy Uniwerkach w Łodzi, Krakowie, Warszawie i Białymstoku zdaje się, i takie wynalazki zbierajo. No chyba, że chcesz otworzyć własną praktykę stomatologiczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ... ale jednak jak sprzeda to będzie mógł fajnego bajka kupić/złożyć ewentualnie zmodernizować aktualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Za 30 lat to będzie warte 20x tyle co teraz pewno, a nie, przecież to niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Łza aż mi sie w oku zakręciła ... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No chyba, że chcesz otworzyć własną praktykę stomatologiczną... Adamos, gwarantuję Ci Palmę Pierwszeństwa. W wierceniu jestem niezły jakby co. Se wyobraź borowanie zęba wiertarką z napędem nożnym... wyobrażasz se????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 wyobrażasz se????? wyoprasam se, he se se...PS. serdecznie dzięki, ale rezygnuję z Palmy Pierszeństwa. Mam stomatologa w rodzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Zbyt sterylnie tu ostatnio, mało ziarna i w ogóle geniuszu oraz kunsztu fotograficznego, więc przedstawiam dzieło, które niczym wino dojrzewało w czeluściach dysku miękkiego mojego blaszaka pt. "Po co komu koło jak na tekturze też stoi, z elementami przyrody nieożywionej": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Obrazek z serii: Marcin zabiera się za czyszczenie dolnych lag. Zdjęcie wykonane aeratorem do trawnika. W tle widoczna downhillowa Sigma Imperia z azbestowymi oponami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Fota trzaśnięta spawarką światłowodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nie widać foty, popraw please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nie widać foty, popraw please. To tak ma być - taki wyraz artystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 u mnie żwirekcox nie wyświetla ale opera wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nie widać foty, popraw please. To tak ma być - taki wyraz artystyczny. Zgadza się Dobra dodajeeee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dobra teraz ja nowy pojazd małżonki w tle kuchnia w stylu eklektycznym. Fota trzaśnięta Wielkim Zderzaczem Hadronów :lol::lol: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 pięknie osiągnąłeś złoty podział tym przydługim mostkiem i niskim siodełkiem, brawo oby takich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Mostek był na chwile a siodełko bez zacisku :lol::lol: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wnętrza wypaśnego, w pełni klimatyzowanego wagonu ciapągu Arriva RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 @adamos Żadnych walających się mebli, żadnych laczków Kubota, rower prosto na haku powieszony. Zdjęcie ewidentnie z wyprawy ... się nie kfalifikowywuje. Sytuację ratuje tylko szmata we wzorki wywieszona na kierownicy. Wziąłbyś ten rower chociaż i w toalecie w ciapądu fotkę mu cyknął. Z drugiej strony szkoda chłopa, żeby ryzykować wchodzenia do toalet w PKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Przy okazji przypomniałeś taką jedną ciekawostko-historyjkę z podróży...Wchodzę sobie kiedyś do kibla w rumuńskim ciapągu klasy Accelerat*.....a tam nie kibla! Wypróżniasz się do dziury w podłodze pociągu, a jak nie trafisz, to.....spychasz nóżką? * w rumuńskiej kolei wyróżniamy kilka rodzajów pociągów różniących się od siebie ceną i najczęściej również standardem Personal - pociąg osobowy, zatrzymujący się na każdej stacji, prowadzony bardzo wysłużonymi wagonami. Jednak jest to najtańszy sposób podróżowania koleją Accelerat - oznaczony kolorem czerwonym w rozkładzie jazdy, nie zatrzymuje się na mniejszych stacyjkach. Standard wyższy niż w personalach Rapid - rozkładowy kolor zielony niesie ze sobą oprócz nadziei na wyższy standard droższą cenę. Z założenia zatrzymuje się tylko w większych miastach Intercity - stosunkowo niewielka liczba pociągów, najwyższe standarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Wziąłbyś ten rower chociaż i w toalecie w ciapądu fotkę mu cyknął.Śmiej się, ale kiedyś tak mój rower do Kościerzyny jechał, niestety fotek brak. Co prawda nie był to typowy wagon z typowym kiblem, ale szynobus, gdzie miejsca jest zdecydowanie więcej, więc rower nie był samotny, bo stały przynajmniej dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie śmieję się, płaczę rzewnie. Na jesieni wracałem PKP Intercity na trasie Stolica-Bydgoszcz. Miałem wykupioną miejscówkę, z której skorzystać nie mogłem, bo przedział miał pluskwy. Na szybie łaziły aż miło. Większość osób podróżowała własnie w kiblu, bo tam był najmniejszy ścisk. Oczywiście nie było opcji zwrotu kasy za 1 klasę z miejscówką, bo przecież mogłem całą drogę nie stać w kiblu, tylko kulturalnie usiąść w przedziale. Inna historia, ta sama trasa, ten sam przewoźnik. Mam miejscówkę, ale moje miejsce jest zajęte, tak jak cały przedział przez 6 kobietek, które przyszły sobie poplotkować razem. Oczywiście zostałem zwyzywany, jak chciałem wyegzekwować swoje miejsce. Próba namówienia konduktora, żeby coś zrobił, spotkała się z brakiem zrozumienia. Uprzedzając hejty, nie jestem szowinistą, podróżuję tylko pierszą klasą z miejscówką, bo taki standard jest wymagany przez naszą firmę na podróżach służbowych i podczas podróży pociągiem muszę pracować na laptopie. Spędziłem znów 5 godzin kucając z laptopem na kolanach. Od tego czasu jeżdżę tylko autobusem. Polski Bus ma nawet automaty z wodą i WIFI za darmo. Próba zrozumienia, co się dzieje na polskiej kolei przez jej kierownictwo nie ma sensu, bo sami nie jeżdżą pociągami przewoźników regionalnym. Dla porównania, podczas jazdy pociągiem w Niemczech lub francji idzie naprawdę wypocząć ... KONIEC OFFTOPU Edytowane 30 Maja 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi