Shuvv Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 ***Dla niewtejemniczonych Co tam robi aż 10 kołpaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 na dworzu stoi 2.5 auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Spodobał mi się Twój komentarz i zacząłem szukać przycisku "Lubie to" .. Za dużo Facebooka.. :/ Gdzie tam, dwa są od przyczepki Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 wnętrze urządzonę z zachowaniem zasad Feng shui. Tjaaa,....ja tu widzę coś innego...Słuszne zapasy kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 A co mi tam, wrzucę jeszcze dwie jakże piękne i stare foty.. Trochę się zmieniło od tego czasu. Robione obranym kartoflem Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No i nadeszła kolej na mnie Od niedawna rower parkuję w Hadesie, w obawie przed konfliktem z Rosją... ***Dla niewtejemniczonych: wnętrze urządzonę z zachowaniem zasad Feng shui. Co tam za motocykl stoi w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Spodobał mi się Twój komentarz i zacząłem szukać przycisku "Lubie to" .. Za dużo Facebooka.. :/ Gdzie tam, dwa są od przyczepki Dokładnie viper512, 2 samochody i jena przyczepka, niech zgadnę: wypatrzyłeś przez okno? Co tam za motocykl stoi w tle? To jest legendarny Awo Simson(nie mylić z motorkiem listonodsza!)- chwilowo zaaranżowany do wieszania lin i kabli Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez bartosz1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 W końcu wątek na miarę mojej fotografii ;D To też się pochwalę... szafą. Kierownicą się pochwalę, ale tylko na jednym zdjęciu. Tu się chwalę kierownicą, co by nie było, że nie mam. Piękny ten Focus! Zielone przewody wyglądają świetnie, można prosić o model i rocznik roweru albo lepsze fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 O, dostrzegłeś to skrzętnie ukryte piękno Black Forest 29er 5.0, rocznik 2013. Lepszych fotek nie wrzucę, bo jak wspominałem, to wątek na miarę mojej fotografii. Tutaj link do producenta: http://www.focus-bikes.com/gb/en/bikes/2013/mtb-hardtail/black-forest-29r/black-forest-29r-50.html Ew. zapraszam na priv z pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 focusa już chwaliłem , ale widzę, że dopiero viper512 ma potencjał hehe, świetnie zaaranżowana przestrzeń, bardzo spójnie, wszystko na swoim miejscu..podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian920422 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Stary nowy Kross level a2 w piwnicznym warsztacie. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Adrian920422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 starałem się jak mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 A teraz kolejne zdjęcie z cyklu: zDjĘn/cieRooweRUu,rower'qua i Der Madchen w gdziekolwiek wewnątrz Ktoś powie może: - ej no Ziom, ale to na zewnątrz jest, bo trawę widzę - jo ale rowery są wewnątrz oczka wodnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 czyja twarz jest na cegłówce wymalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 WOOOW. Nie mam pojęcia. Ale jutro z rana zalewam to oczko wodne wodą święconą. Po nocy tam nie będę łaził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ...to oczywiście wypalone od promieniowania GuPamma oblicze Obcego! Uciekł ze strefy 51 i schował niczym jozin z bazin.Nie zalewaj tylko dzwoń po NIE albo Superekspres - jeszcze na tym zarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Slender ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Cegłówka ewidentnie do Strefy11TVNCałaPrawdaCałąDobę... - jo ale rowery są wewnątrz oczka wodnego! Ja jednak nadal czekam na zdjęcia z konfesjonału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 A mamy na na dzielni jakiegoś księdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) jakiegoś księdza ? Czy jest na forum jakiś ksiądz? Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Tylko foty wewnątrz! Za zdjęcie w konfesjonale jest nagroda...sztyca. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Z ksiedzem w srodku czy bez:-D ? Wysłane z Sony XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Z rowerem w środku!!!!! Patrzysz na to, nie grzmisz i nie nap137da1asz piorunami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 czyja twarz jest na cegłówce wymalowana? To ten, jak mu tam, Venom. Ten co wychodzi z pilek tenisowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi