viper512 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Możesz trzymać go u mnie Ja się nim zaopiekuje Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Moja kobietę bym wolał trzymać u Ciebie niż rower nie popadajmy w skrajności Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Aż tak jej nie lubisz? Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Nie jestem fotografem a obrazki edytuje notatnikiem Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Nie jestem fotografem Gdybyś był, niemiałbyś prawa do wrzucania tutaj zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja tez się pochwalę rowerem z atrapą amortyzatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jeszcze tymi landrynami na kołach zapomniałeś się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Są tak od nowości a przynajmniej wiem, że mnie w nocy wodać z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Pochwal się że założyłeś je specjalnie do zdjęcia by bardziej pasowało do klimatu tego tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kolekcja zapalniczek, replika broni, stacja lutownica na biurku, kilka metrów liny wspinaczkowej, pismo święte dyskretnie ukryte między słownikami ... Czeczen wydajesz się być interesującym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A jutro poniżej stanie nowe MTB, bo mi wyścigówkę ukradli i dopiero się nowej dorobiłem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ...zapomniałeś wspomnieć o ukłdankach-łamigłówkach, ewidentnie mamy tu przykład prawdziwego człowieka renesansu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja tez się pochwalę rowerem z atrapą amortyzatora Ta lina pod biurkiem to nie białoruska czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A ten Giancki to jest z napędem elektro-magnetyczno-kinetycznym? Pytam, ponieważ koło przedniego koła ewidentnie leży prostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kolekcja zapalniczek, replika broni, stacja lutownica na biurku, kilka metrów liny wspinaczkowej, pismo święte dyskretnie ukryte między słownikami ... Czeczen wydajesz się być interesującym człowiekiem. Liny jest co najmniej 30 albo 50 metrów Taki sam zwój leży u mnie pod łózkiem, tylko ładniej zwinięty, tu jakiś twórczy supeł Zdjęcie masa! Esencja tego wątku. Nominuję do Fryderyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 W końcu wątek na miarę mojej fotografii ;D To też się pochwalę... szafą. Kierownicą się pochwalę, ale tylko na jednym zdjęciu. Tu się chwalę kierownicą, co by nie było, że nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dobre Ziarno takie, że można hektar pola obsiać i jeszcze zostanie... Czy to jakieś dual-control są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie, Tektro Draco2, tylko się zlały z manetkami na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 focus robi wrażenie, gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 @erzurum, można by rzec "auto focus" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Fajne fotki tego Focusa - można liczyć piksele. A całości jak się zdaje dopełnia spirytus salicylowy na zapojkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie jestem fotografem a obrazki edytuje notatnikiem Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Przyznaj się - ile czasu porządkowałeś warsztat przed zdjęciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ta lina pod biurkiem to nie białoruska czasem ? Nie mam pojęcia Ważne, że gruba i mocna. A ten Giancki to jest z napędem elektro-magnetyczno-kinetycznym? Pytam, ponieważ koło przedniego koła ewidentnie leży prostownik Generalnie to rower napędzam siłą racic, ale myślę, że po kilku modyfikacjach dałoby się zrobić Prostownik leży, bo pod liną są akumulatory żelowe z latarki, które chciałem ładowac, ale niestety jest lipny ;p Liny jest co najmniej 30 albo 50 metrów Taki sam zwój leży u mnie pod łózkiem, tylko ładniej zwinięty, tu jakiś twórczy supeł Zdjęcie masa! Esencja tego wątku. Nominuję do Fryderyka. No jest ok 45m ktoś kiedyś ciachnął, taka już dostałem. Już ładnie zawiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przyznaj się - ile czasu porządkowałeś warsztat przed zdjęciem! Dopiero co powiesiłem ściankę, wcześniej miałem regał, w sumie ciągle go mam. Narzędzia przeniosłem na ściankę bo kurde większość czasu serwisowania polegała na szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No i nadeszła kolej na mnie Od niedawna rower parkuję w Hadesie, w obawie przed konfliktem z Rosją... ***Dla niewtejemniczonych: wnętrze urządzonę z zachowaniem zasad Feng shui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi