Mod Team adamos Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nie wiem czy się śmiać czy płakać z Twojego chorego pomysłu A Ty całe życie, tak "na poważnie"? Poza tym zluzuj trochę gumę w majtasach, bo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nie śmieje się jak głupi bo ze wszystkiego można robić "jajca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Moje nowe dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 W sumie za takie foty powinni dawać tytuł EnigmyRoku! "a siodełko nie za wysoko hę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 @@drnopl, Jeszcze się nie wykluł, to zdjęcie się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Moje nowe dziecię cudowne uczucie rozpakować rower zapewne jeszcze lepiej samemu złożyć ale nie było mi dane spróbować btw. fajny karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Moje nowe dziecię No i sie doigrał... trafił do pudła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nooo, był niegrzeczny, więc został zamknięty w drewutni , innego indorowego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Moje nowe dziecię Hmm, 40 cali, LCD, 6XHDMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Historię rozpoczynamy od zdjęcia zrobionego kalkulatorem: Następnie tapczan: Rama z tapczanu ale już uzbrojona + zielone miśki Miejsce na ścianie zajmuje Marin: Rama z tła uzbrojona: Na tej samej meblościance: Oraz na podłodze: I teraz uwaga uwaga wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 retromaniak? Nie wiem czy dawać punkta za wybitne osiągnięcia w fotografii wnętrz, za wrodzony wyczucie funkcjonalizmu czy też za sectora i marina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 zgadza się, ale na razie mi przeszło i składam 29era na nowych częściach, zobaczymy co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Za Marina się należy plusik zdecydowanie! @tiomek, Raleigh już sprzedany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Tak, nie została nawet śrubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Zdecydowanie No Pogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Marin, no pogo, przypomniało mi czasy jak wertowałem katalogi, a w TV był jakiś plażowy patrol gdzie jeździli na trekach y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) podbiję poprzeczke, źle skadrowane, fotografowane kalkulatorem, jakiś randomowy filtr z photoshopa + szmata na ziemi. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez rybciasum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi1818 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Gorąca sztuka. Polecam.Przerzutka shimano, dużo biegów i 2 sprężyny z przodu.Zdjęcie robione węglem. Jeśli było to sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Zdjęcie robione węglem. Gruby Orzech, czy Eko Groszek? Bo jest zasadnicza różnica w jakości iso i odzyskiwaniu prześwietleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 @norbi1818 Co jak co, ale nie uwierzę, że ta fotka jest węglem strzelona. Nie ta ogniskowa. Co najwyżej miał albo ekogroszek. BTW. Ta stopka mocowana pod mostkiem, to byla fabrycznie dodawana do Kross Crow? O ile pamiętam to trzonek od niej wchodził w grupę Deore LX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi1818 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Miałem robione. Eko-groszek będzie jak się żmijki podającej, ładnej dorobię. Na zdjęciach jest rower żeby nie było, że z biedy nie mam ale wytrawne oko fotografów wszystko wychwyci.Stopka to najprostsza i najtańsza z ogrodniczego. Standardowo nie było. Ale muszę przyznać, że na zdjęciach w pomieszczeniach spisuje się bardzo dobrze, śmiało polecam. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez norbi1818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 O tu jest ciekawie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To jest prawdziwy dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie będę go przecież na balkonie trzymał Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi