Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Mam nadzieję, że do wątku różnokołowego też dorzucisz... ;)

Ja też :) Przynajmniej bedzie z kogo poszydzić za szerzenie Wagoimirstwa :P

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Mocne, dobre. Daje do myślenia. Wręcz można by stawiać za wzór w innym "galeriowym" wątku. Niektórzy będą narzekali na brak reklamówki czy szmat albo deski do prasowania ale wg mnie dwa dywaniki, wielka niewiadoma w lewym dolnym rogu za szafką i te narzędzia na półce są wystarczająco mocnymi akcentami
Jeszcze raz brawo!

• Mod Team
Napisano

Chyba przebiłeś większość tą fotografią.

ps: a ten stojak kolumnowy pod wiertarkę nie jest na sprzedaż przypadkiem bo ja (poważnie) kupiłbym ;)

Napisano

Sprzęt ojca, nie mnie tym rozporządzać. Ale wprawne oko, żeś go dostrzegł za tymi deskami, jeszcze wybadałeś jakość :P
Spytam, ale raczej nie na sprzedaż, ojciec majsterkowicz, więc raczej nie będzie chciał się rozstać.

Napisano

20140313411__955485.jpg Po zdjęcia w mniejszej rozdzielczości lub/i z gorszym oświetleniem zapraszam na priv.

GDZIE PIWOTY!!!!!

Napisano

W szafce w piwnicy. 
Hmm, rama powgniatana, ubytki w lakierze, krzywa sztyca, uje***a od góry do dołu, koła radośnie hasają w okolicy, a ty się martwisz piwotami? Poza tym jest tak krzywa, że raczej nie są obligatoryjne :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Moja Cobia też się doczekała fotki wewnątrz. Panie i panowie ... oto

THE PROWADNICA ŁAŃCUCHA TM

prowadnica.jpg

O napędzie 1x10 napiszę więcej niedługo, jak sobie trochę pojeżdżę. Jest druciarsko, bez większych inwestycji i jak na razie in plus względem 3 blatów z przodu.

PS. Nie chce ktoś kupić przerzutki przedniej Shimano Deore FD-M591 10rz i manetki lewej SRAM X5 albo dwóch blatów 44 i 22 zęby?

• Mod Team
Napisano

A tak poza tym, po co Ci tyle kanistrów?

Ja wiem że w Wielkopolsce to może nie znane ... tu przy granicy tani benzin sie ma :D

A dętka to z kaszaka jest :sweat:  fatk bike ... no na koło napędowe takiego kapcia ... nie będzie trzeb stopki, sam będzie stał ;)

• Mod Team
Napisano

Ja wiem że w Wielkopolsce to może nie znane

Uuuu, widzę że jak geografia w szkole była, to sobie wagary urządzałeś. ;)

A rower w zlewie to już był?

Dużo kopru, czosnku i konicznie liść porzeczki albo dębu daj. :D