viper512 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Rower taki piękny. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Rower taki piękny. za mao fotoszopa dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Rower taki piękny Trudno nie docenić fenomenalnego światła na tych zdjęciach. Idę o zakład, że specjalnie czekałeś na tzw. złotą godzinę i odpowiednia barwę światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Xcr najpiękniejszy z tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Idę o zakład, że specjalnie czekałeś na tzw. złotą godzinę i odpowiednia barwę światła. No ba, w końcu nie zawsze można zrobić tak cudowne zdjęcie, i to wewnąrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdjradox Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Była moja była to teraz ta co jest. Rozpędzony wjechałem corrateckiem do bajkszopu prosto w wystawę z ramami, potem było dużo szumu pisku szmiru wrzasku i tak powstał boptec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) ..... Edytowane 8 Marca 2014 przez drezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kącik rzeczy "do zrobienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ..... drezyna ===> "co robisz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 He's plaing a game ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) tak miało być http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/15973-hs/ Kącik rzeczy "do zrobienia" głośniki fajne, obudowy w sensie Edytowane 8 Marca 2014 przez drezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kącik rzeczy "do zrobienia" Artysta napisał by - instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Artysta napisał by - instalacja To jest...prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 głośniki fajne, obudowy w sensie Dzięki. Do kompa, do zestawu 2.1. Chciałem zrobić ładniejsze (bardziej obłe) kształty, ale nie umiem/nie mam warsztatu. Artysta napisał by - instalacja. Może być i instalacja, ale trochę ją już zdążyłem popsuć. Opony założone, wideł przemalowany, sztyca docięta. To jest straszne, ale w moim bliskim otoczeniu widzę coraz większy porządek Tak nie może być po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 rzymo jakie głośniki planujesz wstawić do tych skrzynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Mało rowerowo się robi Satelity - TangBand 4", membrany z włóknami bambusa. Subwoofer - Wavecor 7" + membrana bierna Dayton 8". Edytowane 9 Marca 2014 przez rzymo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ależ piękny zestaw! Na jaką częstotliwość strojony subwoofer? Wrzucisz jakiś filmik na yt jak ten zestawik gra? Bo prezentuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Przynajmniej okrągłe głośniki ... jakieś nawiązanie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Częstotliwość strojenia to okolice 43-45Hz. Filtr dolnoprzepustowy ustawiony na ~100Hz. Zestaw jeszcze się produkuje, nie jest skończony (drobiazgi, "dopieszczenia"). Filmik na YT - po co? Przecież usłyszysz wtedy jak grają Twoje głośniki, nie moje... Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to może przejdziemy na priv? Żeby za bardzo nie zaśmiecać wątku. --- Co by nie było całkiem OT, to kącik ewoluuje Jeszcze trochę (czekam na kilka rzeczy) i 27.5/26er znajdzie się w dziale 'mania lekkości'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Filmik na YT - po co? Przecież usłyszysz wtedy jak grają Twoje głośniki, nie moje... :002: Made My Day Jeszcze trochę (czekam na kilka rzeczy) i 27.5/26er znajdzie się w dziale 'mania lekkości'. Mam nadzieję, że do wątku różnokołowego też dorzucisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Odnośnie "zmacniaczy" i "łośników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 foto jak mniemam robione dziadkiem do orzechów..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No i ładnie Mam nadzieję, że do wątku różnokołowego też dorzucisz... Dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 foto jak mniemam robione dziadkiem do orzechów..? W tym konkretnie przypadku, było telefonem ... tym takim na korbkę, wiecie, pamiętacie ? no i stad te szumy ... ah ta analogia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ja jeszcze czekam na zdjęcie roweru pod prysznicem (chociaż myślałem, że tu takie będzie. )wtedy będę mógł odhaczyć ja pan poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi