ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mój pierwszy rower... Co tydzień pieczołowicie go odkurzam... A oto były rower mojej byłej żony... nie, raczej była żona mojego roweru. No, jakoś tak. Chyba. Wybaczcie piękny zachód słońca w tle i ogólnie wybitnie romantyczny nastrój fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ugupu.. ostatnie zdjęcie.. perełka tego wątku!!!brawo brawo! jakim szkłem to robiłeś? na jakiej przysłonie? używałeś filtrów po Tyskim? nie mogę wyjść z wrażenia... perełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wiesz, tajemnic warsztatu się nie zdradza... Ale powiem jak zrobić tak ostrą fotę: -trzeba koniecznie stać na jednej nodze, -trzeba koniecznie trzymać się rury wod-kan, -aparat trzeba stabilnie trzymać w jednej ręce, najlepiej mocno wyciągniętej w niewygodnej pozycji, -pod żadnym pozorem nie należy używać flesza Zrobiłem jeszcze takie ale wrodzona skromność nie pozwala mi chwalić się znajomością takich technik foto jak rękodrżęczing czy też aparatokręcing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Takie tam...z laptopem. Bez obrazy... ale gacie to byś se wyprał chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GregorGD Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja mam za to serię zdjęć ram na stoliku w pokoju, każde z innego etapu budowy bajka 1. 2. 3. Wszystkie robione kalkulatorem! Wytrawne oko zauważy że stolik się skurczył i zmienił kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 O sprzęt należy dbać ponieważ "Dobro sprzętu Dobrem narodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Czy ja dobrze widzę, że w okolicy kaloryfera tak długo przeze mnie oczekiwana REKLAMÓWKA Z TESCO?!?!?! Full Respect Man!, +10! Niebieskie paski na to wskazują. Kurde, mogłem dołożyć reklamówkę z żabki, 5 punktów tez się należy. Nikt nie zwrócił uwagi, że ładnie ułożyłem poduszki. Teraz mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 @GregorGD liche te zdjęcia, wnętrza też nie powalają, może nieco ratuje ten ikeowski chodniczek przy wyjściu na balkon, ale ogólnie dużo popracować musisz nad zdjęciami do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 też tak sądzę, za jasno, za czystojak by choć miska z brudną nafta albo barbieri przewrócone z zawartością...za to ugupu idzie jak szalony, ma chłopak rękę do zdjęć -trzeba przyznać (nie wiem tylko czy to już nie pachnie manierą artystyczną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ma chłopak rękę do zdjęć drżącą. Pytanie od czego, na czy trenował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 myślę, że @ugupu to jest zwykły fotografik amator, po prostu ma dobry sprzęt, jakieś lustro cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 O sprzęt należy dbać ponieważ "Dobro sprzętu Dobrem narodu" Fantastyczne! Bierę sobie na laptopową tapetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 a nie! ja już ściagnąłemco do samej fotografii - to nie może być amator - za duży profesjonalizm, powtarzalność (to nie może być przypadek)tak kojarzę czy przypadkiem tych zdjęć nie widziałem ostatnio w National Geografic ... albo nie, to była G.Wyborcza, Duży Format, zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 były w dużym formacie w dziale "rowerem w świat" wyciąłem, włożyłem do klasera, zbieram takie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Panowie, jestem szczerze wzruszony ilością wartościowych maszyn, którymi w normalnych warunkach nikt by sie nie pochwalił. Tyle dobra, emocji i pasji na jednym wątku (Sanepid zapewnie tez obserwuje ten wątek). Chciałbym też publicznie podziękować naszemu łaskawie panującemu moderatorowi, sir durnykot za to, że nie pozwolił temu tematowi zaginąć w odmętach śmietnika. Piksel przeniósł temat [Galeria] Pokaż Twojego XXera ... gdziekolwiek byle wewnątrz do Śmietnik Wysłane 02 marzec 2014 - 01:04 durnykot otworzył temat [Galeria] Pokaż Twojego XXera ... gdziekolwiek byle wewnątrz Wysłane 02 marzec 2014 - 13:20 durnykot przeniósł temat [Galeria] Pokaż Twojego XXera ... gdziekolwiek byle wewnątrz do Rowerowe forum na max! Wysłane 02 marzec 2014 - 13:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) A wogóle to o so chozi? Soś nie tak s tymi zjęsiami?? Mam więcej... Fszyskie dobre... Edytowane 5 Marca 2014 przez ugupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Tak ugupu, publikuj wszystko! Zwłaszcza tego zielonego potwora (Umberto Dei Milano) co go zaspoilerowałeś na kilku fotografiach. Masz perełkę ... wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Masz perełkę ... wiesz o tym? E tam, stoi tylko i się kurzy... Sorki za kiepską jakość poprzednich. Może to będzie trochę lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ugupu, kilka pytań.. - czy to coś jest na receptę - czy dawkujesz samemu czy zgodnie z lekarza sugestiami - zażywasz ustnie czy odbytowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) ad1-nie ad2-jak popadnie ad3-jak popadnie Ale jak ktoś bardzo chce, mam też foty poprawne technicznie. Ot ta, na przykład... Edytowane 5 Marca 2014 przez ugupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pkt 3 wyjaśnił wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A zaraźliwe to przez internety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jak cholera! I nie ma na to żadnego lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 To i ja dołożę swój wkład w rozwój tak zacnego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jeden z lepszych tematów ; ) Powyższych mistrzów fotografii tym nie pokonam.. ale też dorzucę coś od siebie szatnia przytulny pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi