panSocjolog Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 WITAM OTO MÓJ SPRZĘCIK CZEKAM NA LAJKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Krótko zwięźle i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sergi2012 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 1. Mocno stuningowany bicycle typu BMX. Chyba najbardziej pasuje do tego tematu bo służy wyłącznie do przemieszczania się w pomieszczeniach (parę ha powierzchni krytej ) 2. Próba zmodyfikowania przez kolegę z pracy mojego Poziomka (o taki psikus mi zrobił jak nie widziałem) 3. Poziomek mieszka ze mną w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Oj dobrze trafiłem na właściwe salony ja podły plebejusz,szelma ze mnie to żart cięty będzie jak kąty w ramach Ivana i gładki jak spawy u realkrzysiek,zdejmować przesłony i fotografować domowe zasłony,brudne gacie i bidety,zafajdane mogą być klozety byle rama piękna stała wyczyszczona i błyszczała aby blaskiem swoim porażała i na glebę w błoto was rzucała,niechaj błyszczą się Lapierry na długości całej kiery,wzdłuż lamperia jak ta lala cała w .....błocie uwalana Edytowane 3 Marca 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Kłaniam, Poniżej mój najnowszy, najlżejszy i najzayebsitszy nabytek. Przepraszam za brak oświetlenia ale właśnie oszczędzam na kolejny jeszcze nowszy, jeszcze lżejszy i jeszcze zayebistszy sprzęt... Szacunek... I. Poza tematem, ale musiałem to dodać po obejrzeniu tego zdjęcia: oglądać fragment od 40 sekundy do 1:05 Edytowane 3 Marca 2014 przez FigoiFago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 żartujecie z tym tematem no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie ... my wszyscy z grobową powagą, zwłaszcza Ivan ten to nawet oświetlenie ma grobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Proszzz...niestety musiałem na światło dzienne z piwnicy wystawić, żeby było wszystkie detale widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Fajny fajny, ale wiecie panowie ... w tytule jest ze nasz ... nasz własny ewentualnie ciotki stryjka dziada Zenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no to jeśli ma być wewnątrz to fotka z mojego pokoju: tak, wiem, dawno nie sprzątałem możecie też podziwiać zdjęcie mojej kanapy i choinki:jeśli będzie chwila wolnego czasu jutro to wrzucę fotkę miejsca zamieszkania mojej ramy do zimówki która wyjedzie chyba najszybciej 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Foto nr 1 jest obrazoburcze i należy je natychmiast usunąć z tematu Foto nr 2 za światłoczułość kanapy i jej estetykę dostajesz +40 do lansu,oraz +5 do incepcji wymiarowej w jakiej znalazła się rama Od szanownego Jury otrzymujesz na chwilę obecną nagrodę specjalną za elegancki wzór kafla na podłodze oraz nienaganną czystość ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ciekawy też jest kabel do choinki dyskretnie omijający gustowną kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Foto nr 2 siedziałbym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ivan,ramy widzę z górnej półki a przygotowania do sezonu w pełni,bo już nawet trykotki wyprane. Ramy z półki tylko średniej, gdyż górna półka znajduje sie na stryszku. A'propos kabla od choinki... I jeszcze go góry podłogą, aby było bardziej artystycznie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdjradox Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Moja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 przepraszam, ale krasnal niechcial wejsc do srodka, to musielismy do niego wyjsc http://zapodaj.net/5d91ceedb38df.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Estetyka wnętrza i kultura pracy/warsztat na najwyższym poziomie (o wyjątkowości kadru nie wspomnę) - zasłużony plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Takie tam...z laptopem. Edytowane 4 Marca 2014 przez pietia79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ..rama zdecydowanie za czysta, ale na szczęście ratuje Cię ta "szmatka" koło laptopa i piękny chabrowy kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Co tam szmatka i chabrowy kocyk...Czy ja dobrze widzę, że w okolicy kaloryfera tak długo przeze mnie oczekiwana REKLAMÓWKA Z TESCO?!?!?! Full Respect Man!, +10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Nie no.. samo żeliwo widze. Trzeba by trochę wiejskim carbonem zajechać . Moja była przed operacją plastyczną w dodatku ostro niepohamowana Za nadmierną jakość proszę wybaczyć Mam nadzieję że Jarek doceni wkład artystyczny bo i najlżejsze naginacze w kraju raju, też lubią lumpki i grzejniki w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Jak wszyscy to i ja się dorzucę. ) Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Marca 2014 przez viper512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Oto moja Curarka, jeszcze z czasów młodości, na tle starej szafy i z testerem Kropkiem. Enjoy : P.S. Rama okazała się trochę za duża Edytowane 5 Marca 2014 przez sznib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 @viper..dobrze, że masz "misia" w lewym dolnym rogu bo poszedłby hejt, ale i tak za czysto, za czysto...Spójrz powyżej na kompozycję z luxtechem w tle - odpowiednio ułożona draperia odzieży sportowej nawiązującej kolorystycznie do napisu lux-tech, zimne fiolety po prawej tworzące głębięi ta gra faktur - gres a'la marmur i "baranek" na skosach.I te smakowite tralki ciepłem drewna i kosz wiklinowy spajające oba brzegi zdjęcia.Czysta magia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi