panSocjolog Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 WITAM OTO MÓJ SPRZĘCIK CZEKAM NA LAJKI 1 Cytuj
Sergi2012 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 1. Mocno stuningowany bicycle typu BMX. Chyba najbardziej pasuje do tego tematu bo służy wyłącznie do przemieszczania się w pomieszczeniach (parę ha powierzchni krytej ) 2. Próba zmodyfikowania przez kolegę z pracy mojego Poziomka (o taki psikus mi zrobił jak nie widziałem) 3. Poziomek mieszka ze mną w pokoju Cytuj
venom2000 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Oj dobrze trafiłem na właściwe salony ja podły plebejusz,szelma ze mnie to żart cięty będzie jak kąty w ramach Ivana i gładki jak spawy u realkrzysiek,zdejmować przesłony i fotografować domowe zasłony,brudne gacie i bidety,zafajdane mogą być klozety byle rama piękna stała wyczyszczona i błyszczała aby blaskiem swoim porażała i na glebę w błoto was rzucała,niechaj błyszczą się Lapierry na długości całej kiery,wzdłuż lamperia jak ta lala cała w .....błocie uwalana Edytowane 3 Marca 2014 przez venom2000 Cytuj
FigoiFago Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Kłaniam, Poniżej mój najnowszy, najlżejszy i najzayebsitszy nabytek. Przepraszam za brak oświetlenia ale właśnie oszczędzam na kolejny jeszcze nowszy, jeszcze lżejszy i jeszcze zayebistszy sprzęt... Szacunek... I. Poza tematem, ale musiałem to dodać po obejrzeniu tego zdjęcia: oglądać fragment od 40 sekundy do 1:05 Edytowane 3 Marca 2014 przez FigoiFago Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Napisano 3 Marca 2014 Nie ... my wszyscy z grobową powagą, zwłaszcza Ivan ten to nawet oświetlenie ma grobowe Cytuj
Mod Team adamos Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Napisano 3 Marca 2014 Proszzz...niestety musiałem na światło dzienne z piwnicy wystawić, żeby było wszystkie detale widać... Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Napisano 3 Marca 2014 Fajny fajny, ale wiecie panowie ... w tytule jest ze nasz ... nasz własny ewentualnie ciotki stryjka dziada Zenka Cytuj
benek196 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 no to jeśli ma być wewnątrz to fotka z mojego pokoju: tak, wiem, dawno nie sprzątałem możecie też podziwiać zdjęcie mojej kanapy i choinki:jeśli będzie chwila wolnego czasu jutro to wrzucę fotkę miejsca zamieszkania mojej ramy do zimówki która wyjedzie chyba najszybciej 2017 Cytuj
venom2000 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Foto nr 1 jest obrazoburcze i należy je natychmiast usunąć z tematu Foto nr 2 za światłoczułość kanapy i jej estetykę dostajesz +40 do lansu,oraz +5 do incepcji wymiarowej w jakiej znalazła się rama Od szanownego Jury otrzymujesz na chwilę obecną nagrodę specjalną za elegancki wzór kafla na podłodze oraz nienaganną czystość ramy Cytuj
erzurum Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 ciekawy też jest kabel do choinki dyskretnie omijający gustowną kanapę. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Napisano 3 Marca 2014 Ivan,ramy widzę z górnej półki a przygotowania do sezonu w pełni,bo już nawet trykotki wyprane. Ramy z półki tylko średniej, gdyż górna półka znajduje sie na stryszku. A'propos kabla od choinki... I jeszcze go góry podłogą, aby było bardziej artystycznie... Szacunek... I. Cytuj
vitesse Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 przepraszam, ale krasnal niechcial wejsc do srodka, to musielismy do niego wyjsc http://zapodaj.net/5d91ceedb38df.jpg.html Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Napisano 4 Marca 2014 Estetyka wnętrza i kultura pracy/warsztat na najwyższym poziomie (o wyjątkowości kadru nie wspomnę) - zasłużony plus. Cytuj
pietia79 Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Takie tam...z laptopem. Edytowane 4 Marca 2014 przez pietia79 Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Napisano 4 Marca 2014 ..rama zdecydowanie za czysta, ale na szczęście ratuje Cię ta "szmatka" koło laptopa i piękny chabrowy kocyk Cytuj
Mod Team adamos Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Napisano 4 Marca 2014 Co tam szmatka i chabrowy kocyk...Czy ja dobrze widzę, że w okolicy kaloryfera tak długo przeze mnie oczekiwana REKLAMÓWKA Z TESCO?!?!?! Full Respect Man!, +10! Cytuj
Mod Team Maniak Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Napisano 4 Marca 2014 Nie no.. samo żeliwo widze. Trzeba by trochę wiejskim carbonem zajechać . Moja była przed operacją plastyczną w dodatku ostro niepohamowana Za nadmierną jakość proszę wybaczyć Mam nadzieję że Jarek doceni wkład artystyczny bo i najlżejsze naginacze w kraju raju, też lubią lumpki i grzejniki w tle Cytuj
viper512 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Jak wszyscy to i ja się dorzucę. ) Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Marca 2014 przez viper512 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Oto moja Curarka, jeszcze z czasów młodości, na tle starej szafy i z testerem Kropkiem. Enjoy : P.S. Rama okazała się trochę za duża Edytowane 5 Marca 2014 przez sznib Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Napisano 5 Marca 2014 @viper..dobrze, że masz "misia" w lewym dolnym rogu bo poszedłby hejt, ale i tak za czysto, za czysto...Spójrz powyżej na kompozycję z luxtechem w tle - odpowiednio ułożona draperia odzieży sportowej nawiązującej kolorystycznie do napisu lux-tech, zimne fiolety po prawej tworzące głębięi ta gra faktur - gres a'la marmur i "baranek" na skosach.I te smakowite tralki ciepłem drewna i kosz wiklinowy spajające oba brzegi zdjęcia.Czysta magia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi