tinker Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 Witam Planuję w sierpniu pojeździć przez 6-7 dni w okolicach Wisły (tam gdzie mieszka A.Małysz ) Jeżeli ktoś z Was jest chętny aby się przyłączyć to ZAPRASZAM. Jak na chwilę obecną wybieram się sam. A teraz jakieś szczegóły: - ogólnie wyjazd ma być tani - bez szaleństw - spanie, jedzenie, jazda na rowerze - proponuję dojazd do Wisły pociągiem (jestem z Warszawy, jeżeli chcesz samochodem to zrzucamy się na benzynę) - nie ma znaczenia skąd jesteś, dogadamy się - nocleg w jakimś tanim pensjonacie - nie zależy mi na luksusach - jedzenie - śniadania we własnym zakresie, obiady w barach itp. - jeżdżę z założenia po szlakach górskich - im trudniej technicznie tym fajniej - w swojej karierze zaliczyłem około 10 pobytów w górach - Krynica , Karpacz, Zwardoń, Szczawnica (po 6-7 dni) - jakieś tam doświadczenie mam - unikam asfaltu o ile to możliwe - codziennie inna trasa, dzień wcześniej planujemy z mapą jakąś trasę i jedziemy - moja kondycja jest słaba, więc nie mam ochoty zbytnio się forsować - poprostu całodzienna (10 - 18) jazda dla przyjemności - postoje w schroniskach itp. (możliwe wjazdy wyciągami) - nie ma dla mnie znaczenia na czym jeździsz - byle było sprawne, bezpieczne i nadawało się do jazdy MTB w ostrym terenie (konieczny kask) - szukam osoby/osób (max 2-3) o podobnych wymaganiach i predyspozycjach - płeć obojętna - wiek obojętny (ja mam 25 lat ) Proszę się nie bać - nie gryzę WAŻNA SPRAWA - JEŻELI MASZ JAKIEŚ PROPOZYCJE NA INNE MIEJSCE DO POJEŻDZENIA TO CZEKAM NA PROPOZYCJE. TERMINU DOKŁADNEGO RÓWNIEŻ NIE MAM - CZEKAM NA PROPOZYCJE. Wszelkie propozycje i pytania proszę kierować na maila (ew. priv). MÓJ EMAIL TO: konradgreda<małpa>tlen.pl
Ecia Napisano 7 Czerwca 2006 Napisano 7 Czerwca 2006 My się wybieramy z Rycerzem, ale najwcześniej pod koniec czerwca/w początku lipca. Prawdopodobnie będą to Beskidy, ale... się zobaczy. Pozdrówko niezobowiązujące .
Fistach Napisano 8 Czerwca 2006 Napisano 8 Czerwca 2006 a bedziecie skakac na skoczni??:> jak tak to bym sie wybral
tinker Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Napisano 10 Czerwca 2006 Skoro nie ma chętnych na moją propozycję to może któś rzuci jakiś pomysł. Chętnie się przyłącze ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.