Skocz do zawartości

[Kraków] skradziono: Author Vision i Kellys Magic

papilko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Skradziono 2 rowery: Author Vision (zdjęcie faktyczne) i Kellys Magic 2005

Rama Author Vision, czarna 19"; amortyzator Rock Shox REBA, kolor czarny; v-brake sram 7; klamki shimano LX; manetki sram 9; napęd sram 7; pedały spd shimano 520, białe. Rower w chwili kradzieży miał zamontowany fotelik rowerowy HAMAX siesta czarny (również widoczny na zdjęciu)

Rower Kellys Magic 17"- seryjnie wyposażony: manetki Shimano Deore, napęd shimano LX, amortyzator Suntour AXON D-RL. Rower identyczny jak ten kolegi : http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2495-kellys-magic/?tab=images

Rowery skradziono między 22 a 27 Lutego 2014 w Krakowie.

post-171964-0-52342600-1393625507_thumb.jpg

Edytowane przez Maniak
ptk 2b regulaminu

• 1 miesiąc temu...

Witam

Niestety nie mam jak pomóc w odzyskaniu rowerów, ale zwróciłem uwage na dość nietypowe połaczenie - SPD i Hamax, M- czy nie boisz sie zaliczyć gleby z dzieckiem na plecach? Sporo myślalem o przesiadce sie na SDP ale najbardziej mnie martwi właśnie jazda w SPD z dzieckiem w fotelu, bo z racji wagi dziecka i wysokości zamontowania fotelika dość drastycznie zmienia się środek ciężkości roweru. Jakie są Twoje doświadczenia w jeżdzie z dzieckiem i z wpiętymi SPD?

pozdr

@Reocur- priv

@asked

Rowery leżały w wózkowni na ogrodzonym i chronionym osiedlu. Aby się do nich dostać konieczne było otwarcie 3 drzwi do których klucze mają mieszkańcy i ochroniarz. Nie było śladów włamania- wygląda jakby ktoś miał klucze... Rowery niestety nie były ze sobą spięte.

Pozdrawiam

Kuba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...