render Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Uprawiam turystykę rowerową, w głównej mierze są to drogi utwardzane i asfalt dystans średni dzienny 120km. jak do tej pory jeździłe w dresie a w ciepłe dni w krótkich spodenkach i bawełnianej podkoszulce. W tym roku postanowiłem zainwestować i kupić coś z odzieży termoaktywnej. Ze względu iż taka odzież jest dość droga a u mnie z funduszami krucho chciał bym zapytać jaki zestaw byłby lepszy, czy pod spód bielizna termo (koszulka +kalesony) a na to dres, czy też pod spód bawełniana bielizna a na wierzch koszulka/bluza + spodnie długie/krótkie termoaktywne Chcę też zakupić na chłodniejsze dni czapkę termo Proszę o poradę jakiej firmy odzież jest nie droga a godna uwagi, nie chcę za dużo inwestować gdyż rower mnie służy w celach turystyczno-rekreacyjnych
jur Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Ja polecam odziez stanteks. Mam na zime i sobie chwale. Ja jezdze w ten sposob ze koszulka rowerowa z lidla albo decathlonu jako pierwsza warstwa a zaraz na to bluza rowerowa zimowa. Jest bardzo cieplo, ta bluza o ktorej mowie praktycznie nie przepuszcza wiatru, natomiast pot oczywiscie. Podobnie z reszta rzeczy dawala rade przy -10 gorzej bylo z dlonmi i stopami spodnie z wkładka jak i czapka pod kask rowniez dawaly rade. Bluza nie jest najbardziej oplywowa no i kolor czarny w sloncu jest chyba jeszcze cieplej przez skupiajace sie promienie w nocy natomiast nie jest sie najbardziej widocznym Teraz na cieplejsze dni musze kupic jakies lzejsze rzeczy. Za spodnie w zeszlym sezonie zaplacilem 100 za bluze 140 i czapke 30. Pozatym to polski produkt trzeba wspierac naszych
GhOsTwrc Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 www.mikesport.pl tam ubierzesz sie os stop do glow
premier2 Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.