pesti Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Ciekawe co kolega kupił Bo ja rozmyślając nad hybrydą lub kolarką, coraz bliżej jestem CX, tym bardziej, że nastaje powoli czas niższych cen. I tak, mogę nabyć Cannondale CAADX'a w wersji Sora (ok 3000 PLN) lub Claris (500 PLN tańszy). Warto dopłacać, czy lepiej wziąć tańszą opcję i w przyszłości przy okazji wymienić od razu na Tiagrę? Jeszcze biorę pod uwagę Cannona Synapse + opony 28c, o ile takie się do niego zmieszczą i o ile ma to sens..
erzurum Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 warto dopłacić bo nowa sora już jest tak przyzwoita, że wcale zmieniać nie będziesz musiał.
pesti Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Dzięki. To jest model 2013 o ile to ma znaczenie?
erzurum Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 sora 2013 jest ok, miałem okazję przejechać się i działa jak wyższe modele. w normalnych warunkach nie odczujesz różnicy, dlatego ja bym dopłacił.
pesti Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Pokrochmaliło mi się, bo nie ma czegoś takiego jak CaadX Claris, Sora jest najniżej. Chodziło mi o Synapse (bo też rozpatrzam, a Synapse występuje nawet w wersji 2300 i kosztuje nieco ponad 2000PLN). Ale to nie zmienia sedna odpowiedzi, że ten CaadX jest jednak okej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.