watch20 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Wczoraj za mocno wkręciłem obudowę wentla i pękła. Nie orientuje się może ktoś gdzie mogę ją dostać? Pytałem w sklepach, szukałem w necie i nic. Nie chciałbym wysyłać częsci z serwisu z powodu takiej błahostki. Wygląda to mniej więcej tak: Edytowane 28 Lutego 2014 przez watch20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) http://www.activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/czesci/sr-suntour_wentyl-do-amortyzatorow-suntour/815 chyba nie o to biega. Edytowane 28 Lutego 2014 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watch20 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Sam wentyl też się przyda dzięki Ale nadal pozostaje sprawa obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawtaz Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wyślij maila to kolesia z tego sklepu, on ma dużo różnych patentów więc może coś wymyśli, albo nawet ma taką część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watch20 Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Napisałem maila, na ten moment cisza. Poczekam do poniedziałku, może się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Lepiej weź numer telefonu i GG z ich strony. Na GG praktycznie 24/7 dostępny na telefon też spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jak ktoś potrzebuje pomocy to najlepiej dzwońcie bo mam różne pierdółki Edytowane 20 Lutego 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi