patrykCBR Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 Teraz chyba już wszystko jasne. Dziękuję Wszystkim za pomoc.
bbRider Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Pytanie do autora wątku czy zakupił już tego Scotta Scale 760 i może podzielić się wrażeniami? Stoję dokładnie przed tym samym wyborem czyli Scale 770 lub 760 i ta dyskusja bardzo mi dała do myślenia. Dzięki za temat :-)
patrykCBR Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Napisano 19 Kwietnia 2014 Nareszcie! Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Scott Scale 760 Jak tylko go trochę potestuję, to oczywiście podzielę się wrażeniami. Udało się również uzyskać 10% rabatu O większe upusty ciężko na początku sezonu. Dziękuję wszystkim za pomoc, bo dzięki Waszym opiniom i skonfrontowaniu ich z własnymi spostrzeżeniami padło właśnie na wymieniony wyżej model (a wcześniej w grę wchodziły rónież Scale 770, Aspect 710, Giant Talon itp.). Jeszcze raz Wam dziękuję.
bbRider Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 No to super! Będę czekał na wieści od Ciebie bo ja również w najbliższym czasie mam zamiar stać się posiadaczem 760, ale mam jeszcze kilka wątpliwości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.