MarcinMK Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Witam, Pytanie jest jak wyżej, chcę aby licznik miał pulsometr, wydaje się że wybór jest dość prosty - ROX 5.0. Ma przy okazji jeszcze kadencję (co już mnie średnio obchodzi, bo jak będę miał niski puls to przycisnę mocniej, jak wysoki, to zwolnię) Czy znacie może jakieś inne które maja sens? lub nawet osobny pulsometr to montowanie na kierownicy? wszystkie są na rękę.. Pozdrawiam
rlk Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Każdy producent liczników dodaje w najwyższych modelach opcję hr. Poczytaj które mają najwięcej pozytywnych opinii. Jest jeszcze garmin. Ewentualnie możesz do smartfona dokupić pasek na klatkę piersiową z ant+ albo bluetooth.
MarcinMK Napisano 28 Lutego 2014 Autor Napisano 28 Lutego 2014 Właśnie chodzi mi o opinie odnośnie innych liczników, co do opaski do smartfona, to największym minusem jest bateria, każdy smartfon padnie po paru godzinach z włączonym wyświetlaczem. a po co komu czujnik jak nie widzi ile wskazuje.
Pulse Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Jak chcesz tradycyjnego licznika z pulsem na lata to bierz polara CS400, CS600 z racji tego, ze wiele osob przesiada sie teraz na systemy oparte na GPS, mozna je dostac w akceptowalnych cenach.
rlk Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Czy to nie w tych polarach w momencie gdy rozładuje się bateria w czujniku trzeba kupić nowy? A co do opinii musisz poszukać na forum albo w google. Sam używam oddzielnie pulsometru sigma pc15 i licznika (zegarek mam na ręku zawsze). Po 3 sezonach powiem że jest pancerny i polecam z czystym sumieniem.
dziobolek Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Witam, Pytanie jest jak wyżej, chcę aby licznik miał pulsometr, wydaje się że wybór jest dość prosty - ROX 5.0. Ma przy okazji jeszcze kadencję (co już mnie średnio obchodzi, bo jak będę miał niski puls to przycisnę mocniej, jak wysoki, to zwolnię) Czy znacie może jakieś inne które maja sens? lub nawet osobny pulsometr to montowanie na kierownicy? wszystkie są na rękę.. Pozdrawiam Na przykłąd CicloSport 4.21... lub inne modele. Jakiś czas temu kupiłem w Lidlu zegarek z puslometrem i posiada on uchwyt do mocowania na kierownicy rowerowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.