Jarosz Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Hej, mam pytanko odnośnie sklepu internetowego, znalazłem rower dla chrześniaczki na rowerzysta.pl coś wiecie na temat tego sklepu? bo ostatnio sie sparzyłem odnośnie kupowania w internecie, więc wolę sie najpierw rozeznać co i jak:) Czy ta oferta za taki rowerek nie jest wygórowana, bo żadnego szajsu nie chce kupić http://www.rowerzysta.pl/rower-dzieciecy-mexller-12-pinki.html z góry dzięki i pozdrawiam:)
topol Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Wygórowana? .Szajs jak cholera.Szanuj chrześniaczkę. Zmień sklep. Szukaj cos z PUKY
czarek30 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Mylisz sie:) JA kupowałem sobie rower w tym sklepie i nie miałem żadnego problemu, co najlepsze są różnego rodzaju zniżki, Gorąco polecam:)
Ptaho Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 W dodatku rowerzysta.pl często sprzedaje towar którego wcale nie ma i którego nie może zdobyć.
Jarosz Napisano 11 Marca 2014 Autor Napisano 11 Marca 2014 Napisano dziś, 04:22 Napisałem opinie o rowerku,nie o sklepie. chyba czarek nie zajarzył
gabriel86 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Witam Z racji tego że ów rowerzysta.pl dysponuje magazynem o powierzchni ponad 3000m2, w którym cały rok jest około 6 w porywach do 7 tysięcy rowerów, śmiem twierdzić że sprzedaje towar którego nie ma i nie może zdobyć, nie częściej niż konkurencyjne sklepy bazujące na magazynach dystrybutorów. Mocny team konsultantów zawsze w przypadku braku możliwości sprowadzenia wybranego modelu proponuje atrakcyjną alternatywę. Pozdrawiam GaB W dodatku rowerzysta.pl często sprzedaje towar którego wcale nie ma i którego nie może zdobyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.