Skocz do zawartości

[sklep internetowy] www.rowerzysta.pl coś wiecie o tym sklepie

Jarosz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, mam pytanko odnośnie sklepu internetowego, znalazłem rower dla chrześniaczki na rowerzysta.pl

coś wiecie na temat tego sklepu? bo ostatnio sie sparzyłem odnośnie kupowania w internecie, więc wolę sie najpierw rozeznać co i jak:)  

Czy ta oferta za taki rowerek nie jest wygórowana, bo żadnego szajsu nie chce kupić

http://www.rowerzysta.pl/rower-dzieciecy-mexller-12-pinki.html

z góry dzięki i pozdrawiam:)

Napisano

Mylisz sie:) JA kupowałem sobie rower w tym sklepie i nie miałem żadnego problemu,  co najlepsze są różnego rodzaju zniżki, Gorąco polecam:) 

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam :)

Z racji tego że ów rowerzysta.pl dysponuje magazynem o powierzchni ponad 3000m2, w którym cały rok jest około 6 w porywach do 7 tysięcy rowerów,

śmiem twierdzić że sprzedaje towar którego nie ma i nie może zdobyć, nie częściej niż konkurencyjne sklepy bazujące na magazynach dystrybutorów.

Mocny team konsultantów zawsze w przypadku braku możliwości sprowadzenia wybranego modelu proponuje atrakcyjną alternatywę.

Pozdrawiam GaB

W dodatku rowerzysta.pl często sprzedaje towar którego wcale nie ma i którego nie może zdobyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...