Skocz do zawartości

[Narzędzia] jakość produktów firmy Kross

terew

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Mam trochę uboższą wersję multitoola sygnowanego przez Krossa (sygnowany był krótko, bo logo Krossa zeszło po dwóch dniach). Kross nie ma nic wspólnego z produkcją tego narzędzia, to chińszczyzna sprzedawana pod różnymi brandami, identyczny multitool widziałem w katalogu Kellysa. Co do jakości to nic mi się nie popsuło, ale klucza używam sporadycznie, do drobnych regulacji w trasie, w domu mam zestaw "dużych" narzędzi. Natomiast jeśli chodzi o funkcjonalność, te końcówki z imbusami są tak krótkie że nie da się przykładowo przykręcić śruby zacisku hamulca, przez co muszę wozić ze sobą dodatkową tradycyjną "piątkę". Ja bym poszukał narzędzia z dłuższymi końcówkami.

Napisano

Im większy multitool tym mniej poręczny. Mam Crank Brothers 19. Wygenerowanie dużych momentów jest raczej nie możliwe.

Napisano

Narzędzia takie to chińska masówka na jeden wzór- to oczywiście fakt, Pro sprzedaje prawie identyczny tool(http://bikersport.istore.pl/pl/pro-multiklucz-mini-20f.html), skuwacz może nie wygodny ale ma tylko służyć awaryjnie jak i cała reszta, długo szukałem czegoś innego w tym przedziale cenowym i nie znalazłem, może wy coś zaproponujecie wartego uwagi i za te pieniądze( obowiązkowo musi być skuwacz, hex 2,5 i 8 ,nie wszystkie toole je mają).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...