Mika65 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Jako, że jestem tutaj nowa, więc witam wszystkich miło. Potrzebuję konkretnej rady odnośnie zakupu roweru dla mojego partnera. Wiek - 48 wzrost - 183 waga - 96 przeznaczenie - 2-3x w tygodniu 30-50km ( asfalt 70%, teren leśny z podjazdami 30%) Bardzo mi zależy by mój partner polubił jadę na rowerku a z biegiem czasu dotrzymał mi "kroku" w naszych wyprawach Potrzebuję więc roweru z dobrym, pewnym lecz nieskomplikowanym i mało awaryjnym osprzętem. Zastanawiam się nad trzema modelami: Cube CROSS PRO , Cube Tonopah Pro, Giant XRoam XR1 Może macie inne propozycje? Moim marzeniem jest Spezialized Epic mod 2012 ale póki co mam Specialized rockhopper mod 2004 i.... uwielbiam nim jeździć Będę wdzięczna za pomoc. Mika
premier2 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.