siemalysy Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Witam Chciałbym spytać się użytkowników o opinie odnośnie tych pulsometrów. Planuję na dniach zakup i wybór padł na te dwa modele. Jeżdże rekreacyjnie ale czasami lubię też porządnie się zmęczyć Czytałem gdzieś, że trenując i utrzymując odpowiedni puls łatwiej jest się pozbyć kilku zbędnych kilogramów. Ja niestety muszę kilka zgubić i zamierzam się za to solidnie zabrać. Oczywiście też chcę monitować swój puls podczas wysiłku. O pulsometrze Sigmy jest sporo napisane i w większości są to pozytywne opinie. Natomiast jak wyczytałem sygnał nie jest kodowany. Zastanawiam się czy używany przeze mnie licznik bezprzewodowy Crivit z letniej oferty lidla nie będzie zakłócał pracy tego pulsometra. http://www.decathlon.pl/cardio-onrhythm-310-access-id_8246344.html Natomiast Cardio ONrhytm310 access GEONAUTE z oferty Decathlona posiada kodowany sygnał. Skłonny jestem własnie do zakupu tego pulsometra. Po pierwsze kupię go na miejscu. Po drugie kilka zł zaoszczędze. W podobnej cenie można znaleźć Sigmę na allegro ale doliczając przesyłkę wyjdzie drożej. Ale cena nie jest na pierwszym miejscu. Chciałbym przeznaczyc max. 150 zł na ten zakup. Proszę o jakieś porównanie tych modeli i wskazanie tego, który jest lepszy Pozdrawiam Michał
siemalysy Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 @up Kupiłem Pulsometr z Decathlona. Temat można zamknąć. Jak widać nie cieszył się zainteresowaniem
MokryxD Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Może zdasz relację z użytkowania tego pulsometru?
siemalysy Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Spoko. Postaram się coś napisać jak kilka razy go użyje. Na dzień dzisiejszy raz tylko jeździłem z pulsometrem. Ale nie ustawiłem odpowiednich stref tętna, można powiedzieć że było to takie małe zapoznanie się z nowym urządzeniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.