mikiprezes Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mam do was pytanie. Właśnie przyszedł do mnie Peak. Stery miały być z redukcją na normalną sterówke ( ja mam taper ). Jednak nie mogłem odnaleźć tej redukcji i jej odłączyć. Od tego srebrnego wbijanego w rame oddzieliłem ten czarny pierścień. A więc to czarne to był adapter i jak nałoze łożyska na to srebrne to mi wejdzie taper ? czy stery do kupienia ? Potrzebuję w miarę szybkiej odpowiedzi, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jeśli widelec masz taper (czyli na dole sterówki ok 40mm) to srebrne nie będzie Ci potrzebne, ani to czarne Zmierz wewnętrzną średnicę główki ramy i będziesz wiedział, jakich sterów potrzebujesz, powinno być ok 50-56mm. Tutaj na 5 str. masz wymiary, żeby stwierdzić, czy potrzebujesz sterów zintegrowanych, półzintegrowanych, klasycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.