matekis Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam. Mam pytanko. Z czym wiąże się wymiana tarcz na większe? Musiałbym coś przestawiać (położenie zacisku lub coś podobnego)? Obecnie mam 160MM a planuje wstawić 180MM i chciałbym wiedzieć z czym będzie się wiązać wymiana. Z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Głównie zmiana adaptera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Bez adaptera na tarczę 180 się nie obejdzie są dwa rodzaje is lub pm musisz wiedzieć jaki kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mhm. Czyli jest różnica w adapterach pod 160 a pod 180? No dobra. Dziękuje bardzo za tak szybkie odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanko (powinno być w dziale "Magura" ale nie chcę zakładać nowego tematu). http://allegro.pl/hamulce-hydrauliczne-magura-marta-magnesium-i3997004165.html?source=mlt Czy warto? I czy jest szansa na wymianę tej obejmy? Obecnie Tektro Auriga Comp, trochę cieknie stąd pomysł na wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jest bo tarcza 180 to nie tylko oznaczenie, ale ma większą średnicę i bez adaptera nie da się przykręcić zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 czy jest szansa na wymianę tej obejmy Obawiam się, że trzeba by wymienić cały korpus klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Okej. Dziękuje za odpowiedzi. Temat uważam za rozwiązany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 korpus klamki? co to za bzdury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 @up czy ty potrafisz czytać ? Ugupu ma w pełni racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ok, nie ma to jak rozszerzać temat o kolejne wątki niezgodnie z tytułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja bym powiedział raczej, że nie ma to jak czytać posty zanim się napisze a w szczególności wtedy, kiedy innym zarzuca się pisanie bzdur.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.