basika Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam wszystkich. Szukam miejsca w Wielkopolsce na kilka dni wypoczynku. Zależy mi też, żeby było gdzie popedałować. Zastanawiam się nad Chodzieżą. Miasteczko chwali się mnogością ścieżek rowerowych i innych atrakcji. Byliście tam może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Byłem trochę 'wyżej' bo w Pile. Fajne tereny do 1-dniówek "wokół komina" i pewnie i dłuższych. Jeździłem na północ i wschód od miasta, 50km wypady. Dużo malowniczych jeziorek, sporo lasów (to uwielbiam) i dzikich terenów, bardzo mi się podobało. Co do Chodzieży, to nie byłem - słyszałem tylko, że fajnie i jest podobno tam skocznia narciarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Weź języka od: http://www.forumrowerowe.org/user/116697-arroyo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basika Napisano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dziękuję za odzew. W Pile nigdy nie byłam, więc wezmę też pod uwagę. Co do Chodzieży, to czytałam tylko o atrakcjach na stronie gminy. Dlatego szukam opinii kogoś kto był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Basika to ona czy on ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.