zulik Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Cześć wszystkim Potrzebuję na gwałt nabyć pompkę do Raidona, mam upatrzone beto na allegro ale do weekendu nie ma szans na przesłanie, a przydała by się wcześniej. Orientuje się ktoś gdzie znajdę takie rzeczy w Krakowie? Pzdr
lyndowss Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 W pierwszym lepszym sklepie rowerowym powinni mieć pompki do amortyzatorów BETO, bo to popularne pompki. Chyba, żę zależy Ci na jakimś konkretnym modelu. http://allegro.pl/beto-pompka-do-amortyzatorow-sp-002ag-400-psi-krk-i3998948528.html W ogóle to nawet nie skrytykuje tego wszystkiego.
zulik Napisano 25 Lutego 2014 Autor Napisano 25 Lutego 2014 Cóż, tak się składa że byłem na Kapelance w Sferze i nie mieli, także jednak nie tak wszędzie mają.. Stąd też pytam o sprawdzone miejce. Więc nie rozumiem tonu komentarza. Regulice owszem są, widziałem je wcześniej, tyle że nie mam jak tam podjechać w czasie pracy - btw 35 km od krakowa.
Fenthin Napisano 26 Lutego 2014 Napisano 26 Lutego 2014 Nie wiem czy zauważyłeś, ale jest też opcja odbioru w Krakowie.
Mod Team Puklus Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Napisano 26 Lutego 2014 No cóż, niektórym jak sie palcem nie pokaże to są bezradni
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.